Sport

2013.10.19. 18:43

KTE vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Kecskemét, Debrecen - A KTE-Phoenix Mecano vs. DVSC-TEVA (0-3) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Kecskemét, Debrecen - A KTE-Phoenix Mecano vs. DVSC-TEVA (0-3) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Bekő Balázs (Kecskemét): - Emberelőnybe kerültünk a 25. percben, utána kivégeztük magunkat. A Debrecen kihasználta a hibáinkat. Szétesett a csapat, egyelőre nem tudom az okát ennek. Nem a megbeszélteknek megfelő játékot hozta a csapat, egyéni fegyelmezetlenségek voltak, nem mertek játszani. Rengeteg probléma volt a csapattal. De ebből a helyzetből is felállunk.

Kondás Elemér (Debrecen): - Nem indult jól a mérkőzés Bódi kiállítása és Brkovic kényszerű cseréje miatt. Ezt követően át kellett szerveznünk a csapat játékát. A védekezésből kontrákra építve játszottunk. Végig jól fociztunk, masszívan védekeztünk, veszélyesen kontráztunk.

A Napló kérdésére, mely szerint a két héttel ezelőtti Paks elleni mérkőzésen hihetetlen mennyiségű helyzetet dolgozott ki a Loki és azokat nagyon rossz hatásfokkal hasnált ki, mi változott a csapatban a mostani mecshez képest, amikor jó volt a helyzetkihasználása a csapatnak, Kondás Elemér elmondta, hogy apró momentumokon múlik sok minden. A Paks ellen Szakály buktatása nem ért tizenegyest, majd kaptak egy jogtalan büntetőt, rányomta a bélyegét a csapat játékára. Most higgadtak voltak, sorozatosan jó döntéseket hoztak, ezért lett jobb a helyzetkihasználás. Míg a Paks ellen feszültek voltak a csapattagok.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 11. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a KTE-Phoenix Mecano vendégeként lépett pályára szombaton 16 órától Kecskeméten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!