Sport

2013.10.29. 15:44

Két meccsből egy pont

Debrecen - A DHK junior csapata az elmúlt hétvégén két mérkőzést játszott a szlovák ligában és a mérlegük két vereség lett.

Debrecen - A DHK junior csapata az elmúlt hétvégén két mérkőzést játszott a szlovák ligában és a mérlegük két vereség lett.

Persze, az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy szombaton a tabella második helyezettjéhez, az Eperjeshez látogatott a debreceni alakulat. Ezen a találkozón érvényesült a papírforma, a hazaiak magabiztosan hozták a pontokat. Bár a harmadik játékrészig még partiban volt a DHK, ám a végjátékban rákapcsolt az eperjesi csapat és magabiztos győzelmet aratott (9-4).

Másnap Nagymihályban lépett jégre a DHK és a gyengébb játékerőt képviselő hazaiak elleni mérkőzésen párosával estek a gólok, így a rendes játékidőben döntetlenre álltak a felek. Hiába szerzett négy pontot (3 gól, 1 passz) Könczei Áron, ez is kevésnek bizonyult ezen a mérkőzésen, a ráadást jobban bírta a nagymihályi csapat, így övék lett a győzelem (5-4).

A szlovák bajnokságban legközelebb ismét Szlovákiában szerepel a DHK, a hétvégén Pozsonyban és Nagyszombaton vendégeskednek a hajdúsági korongosok. Hazai pályán, október 30-án, szerdán láthatjuk a debreceni fiatalokat, ellenfelük az az ifj Ocskay Gábor JA lesz, amelyet két hete szenzációs játékkal győztek le.

Szlovák 1. Liga (junior)

PHK Presov-Debreceni HK 9-4 (1:1, 3:1, 5:2)

Eperjes, vezette: Smrek M. (Koval J., Dankovic S.)

A DHK gólszerzői: Odnoga M. (Könczei Á.), Kuriljuk A. (Elekes Darabont H.), Kuriljuk A. (Elekes Darabont H., Godó D.), Odnoga M. (Okos Cs., Könczei Á.).

HKM Michalovce-Debreceni HK 5-4 (2:0, 2:2, 0:2, 1:0) – hosszabbítás után

Nagymihály, vezette: Mihalov M. (Piovar P., Vall M.)

A DHK gólszerzői: Odnoga M. (Könczei Á., Kuriljuk A.), Könczei Á. (Okos Cs.), Könczei Á. (Okos Cs., Csíki Z.), Könczei Á. (Odnoga M.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!