Sport

2013.09.30. 09:46

Remekeltek a Debreceni Sportiskola atlétái

Szeptember 21-22-én rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség Magyarország 2013. évi serdülő összetett atlétikai bajnokságát.

Szeptember 21-22-én rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség Magyarország 2013. évi serdülő összetett atlétikai bajnokságát. A versenyen 294 fiatal állt rajthoz és 42 csapat került értékelésre.

A Debreceni Sportiskola atlétái közül a nagyszerű második helyet a 15 éves fiúkból álló Nagy Levente, K. Nagy Tamás, Ben Kane David összeállítású csapat érte el.

A 13 éves lányok négypróba ugró variációjában induló, remek formában lévő Kovács Kitti Barbara a dobogó második helyére állhatott fel, ezen belül két számban is a kizárólagos második helyet tudhatta magáénak.

A versenyen emellett hét sportoló ért el aranyjelvényes minősítési szintet: Nagy Levente, K. Nagy Tamás, Ben Kane David, Tácsik Anna, Kovács Kitti Barbara, Hajnal Szabina, Faragó Dominika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!