Sport

2013.08.27. 15:16

Tornagyőzelem az V. Sirius Kupán, Marosvásárhelyen

Marosvásárhely, Debrecen - A Debreceni Kosárlabda Akadémia-DSI leány kosárlabda szakosztályának most alakuló, serdülő csapata az augusztusi felkészülés végén Marosvásárhelyre utazott, hogy részt vegyen az V. Sirius Nemzetközi Kosárlabdatornán.

Marosvásárhely, Debrecen - A Debreceni Kosárlabda Akadémia-DSI leány kosárlabda szakosztályának most alakuló, serdülő csapata az augusztusi felkészülés végén Marosvásárhelyre utazott, hogy részt vegyen az V. Sirius Nemzetközi Kosárlabdatornán. Kozák István és Szilágyi Zoltán együttese a megmérettetés során lejátszott 6 mérkőzésből ötször győztesen hagyta el a pályát, így az első helyen végzett. A legtöbb pontot a tornán a DKA-DSI kiválósága, Bándi Virág szerezte, így ő az aranyérem mellett egy különdíjjal is gazdagodott.

A viadal jól szolgálta a felkészülésünket. A lányok sokat fejlődtek egyénileg és a különböző helyről érkező játékosok is szépen összekovácsolódtak a verseny végére.” - értékelt Kozák István edző.

Eredmények:

DKA-DSI – BEAC II. 57:54

A DKA-DSI legjobb dobói: Bándi Virág 17, Keresztúri Sarolta 16, Szabó Emese 11/3

DKA-DSI – Marosvásárhely 71:42

A DKA-DSI legjobb dobói: Tamás Réka 18, Nagy Fanni 10, Balogh Anna 8, Endrey Csenge 7, Homonnai Virág és Keresztúri Sarolta 6-6

DKA-DSI – Ploesti 62:55

A DKA-DSI legjobb dobói: Bándi Virág 22, Szabó Emese 13, Endrey Csenge 7

DKA-DSI – Kőbányai Darazsak 63:51

A DKA-DSI legjobb dobói: Endrey Csenge 16, Bándi Virág 14, Nagy Fanni 10, Tamás Réka 9, Szabó Emese 8

DKA-DSI – BEAC I. 36:59

A DKA-DSI legjobb dobója: Bándi Virág 15 pont.

DKA-DSI – Mezőberény 68:46

A DKA-DSI legjobb dobói: Bándi Virág 26/6, Tamás Réka 20, Szabó Emese 7 pont.

A tornagyőztes csapat tagjai: Katona Ágnes, Magyari Lilla, Szilágyi Anna, Szabó Emese, Hadházi Dalma, Nagy Fanni, Tamás Réka, Göntér Anna, Keresztúri Sarolta, Bándi Virág, Balogh Anna, Endrey Csenge, Homonnai Virág. Edzők: Kozák István és Szilágyi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!