Sport

2013.07.09. 13:01

Wagué mellett lesznek még további távozók

Debrecen - Jelentős átalakuláson megy keresztül a Loki kerete a nyári szünetben.

Debrecen - Jelentős átalakuláson megy keresztül a Loki kerete a nyári szünetben.

Sorra igazolja a DVSC-TEVA együttese az új labdarúgókat, elsősorban egyelőre a védelmi vonalba, és az sincs kizárva, hogy kapusposzton, illetve a támadó szekcióban is erősödik még a nyári átigazolási időszakban a kupagyőztes alakulat.

Ezzel természetesen együtt jár az is, hogy többen elhagyják Debrecent. A klub hivatalos honlapja arról számol be, hogy a francia védő, Mamadou Wagué fél esztendő után távozik a csapattól, de korábban már bejelentették Eugene Salami, Éles Szilárd, Oláh Gergő és Nagy Róbert klubváltását is.

Négyen kölcsönben folytatják: Balajti Ádám és Sigér Dávid Mezőkövesden, Engel Alex, illetve Gál Mátyás pedig a Vasasban.

Az utóbbi hónapokat ugyancsak kölcsönszerződéssel más csapatokban töltő Bényei Balázs, Huszák Tamás, Vinicius Galvao és Szilágyi Péter pedig várhatóan a nyár folyamán új klubjához ír alá.

A piros-fehérek honlapján az is olvasható, hogy minden posztról fog még távozni labdarúgó, azaz alapos keretszűkítésre lehet számítani.

A DVSC-vel kapcsolatos hír, hogy a gárda szerdán ismét edzőmeccset játszik Pallagon, az ellenfél a romániai Gaz Metan lesz, a találkozóra 18 órától kerül sor.

HBN

Játékosmozgás a DVSC keretében

Érkezők: Dusan Brkovics (szerb, Hapoel Haifa), Cristian Bud (román, FC Bihor), Joel Damahou (elefántcsontparti, Maccabi Haifa), Horváth Zoltán (Egri FC), Lázár Pál (PMFC), Igor Morozov (észt, Polonia Warszawa) Stevo Nikolic (bosnyák, Spartak Trnava, kölcsönből vissza), Alekszandar Trninics (szerb, Csukaricski), Vinicius Galvao (Csákvári TK – kölcsönből vissza?), Zsidai László (MTK Budapest)

Távozik/távozhat: Balajti Ádám (Mezőkövesd, kölcsönbe), Bényei balázs (?), Adamo Coulibaly (francia, ?), Éles Szilárd (Mezőkövesd), Engel Alex (Vasas, kölcsönbe), Gál Mátyás (Vasas, kölcsönbe), Huszák Tamás (?), Nagy Róbert (Balmazújváros), Oláh Gergő (Balmazújváros), Luis Ramos (hondurasi, FC Chateauroux), Eugene Salami (nigériai, Teplice), Dajan Simac (horvát, ?), Szilágyi Péter (?), Varga József (Middlesbrough, kölcsönbe), Vinícius Galvao (brazil, ?), Mamadou Wagué (francia, ?)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!