Sport

2013.04.12. 15:50

Tavaszváró Kupa

Nyíregyháza - 2013. április 6-án a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet főszervezésében, valamint az intézet szakszervezete és az üzemeltető KÉSZ Kft. támogatásával rendezték a „Tavaszváró” Kupa kispályás labdarúgó tornát.

Nyíregyháza - 2013. április 6-án a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet főszervezésében, valamint az intézet szakszervezete és az üzemeltető KÉSZ Kft. támogatásával rendezték a „Tavaszváró” Kupa kispályás labdarúgó tornát. A rendezvény helyszínéül a nyíregyházi FILÓ Focicsarnok szolgált.

A tornán a NAV Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatósága, a Nyíregyházi Városi Rendőrkapitányság, a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksága, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Hajdúnánás Hivatásos Tűzoltósága, a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltósága, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet I-II. csapata vett részt.

A torna végeredménye:

I. helyezett: Nyíregyháza Városi Rendőrkapitányság

II. helyezett: Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet I.

III. helyezett: HBM Katasztrófavédelmi Igazgatóság Hajdúnánás Hivatásos Tűzoltósága

Legjobb kapus: Fehér Csaba r. zls. (Nyíregyháza Városi Rendőrkapitányság)

Legeredményesebb játékos: Ésik Zoltán (Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltóság).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!