Sport

2013.04.29. 11:00

Nemzetközi bokszsikerek

Hajdú-Bihar - Jól szerepeltek megyénk korosztályos ökölvívói a hétvégén megrendezett nemzetközi viadalokon: Komor László (DVSC, +91kg) aranyérmet szerzett Mosztárban, Horváth László (HISE, 60kg) második helyen végzett Komárnóban.

Hajdú-Bihar - Jól szerepeltek megyénk korosztályos ökölvívói a hétvégén megrendezett nemzetközi viadalokon: Komor László (DVSC, +91kg) aranyérmet szerzett Mosztárban, Horváth László (HISE, 60kg) második helyen végzett Komárnóban.Komor László odatette magát, a magyar ifjúsági válogatott tagjaként Mosztárban szorítóba lépő öklöző nem sok időt töltött a ringben, első mérkőzésén döntő fölénnyel verte holland riválisát az első menetben, de nem járt jobban a bosnyák versenyző sem a fináléban, Salánki László tanítványa őt is egy menet alatt rendezte le.

Még egy debreceni legénynek lett volna jelenése a rangos nemzetközi tornán, ám Molnár Dávid szemöldöke felrepedt a tatai edzőtáborban, így kénytelen volt kihagyni a versenyt.

A hajdúsámsoni Horváth László a junior nemzeti csapattal Komárnóba utazott, a válogatott meghívót diákolimpiai győzelmével kiérdemlő öklöző a döntőig menetelt a szlovák viadalon. Máté Attila tanítványa az elődöntőben egyhangú pontozással verte szlovén ellenfelét, a fináléban azonban nem bírt a hazai pálya előnyét élvező szlovák Hribikkel.


 

Eredmények:

Ifjúsági nemzetközi torna, Mosztár

+91kg: I. Komor László (DVSC)

Junior nemzetközi torna, Komárnó

60kg: II. Horváth László (HISE)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!