Sport

2012.11.08. 09:31

DVSC-Teva - Az exfradista csak a játékra koncentrál

Labdarúgás - A csatár Pölöskey Péter ellenfélként térhet vissza az Üllői útra a vasárnapi bajnoki rangadón.

Labdarúgás - A csatár Pölöskey Péter ellenfélként térhet vissza az Üllői útra a vasárnapi bajnoki rangadón.Az elmúlt két bajnoki forduló sikertelensége után már-már csak a győzelem az elfogadható a debreceni bajnokcsapat számára a soron következő, Ferencváros elleni meccsen.

A siker receptjéért nem kell messzire visszanyúlni, hiszen márciusban egy változatos mérkőzésen 2–1 arányban sikerült felülmúlni a házigazdákat a piros-fehéreknek. Ekkor még kezdőjátékosként az ellenfél sorait erősítette Pölöskey Péter. A 25 éves futballista négy és fél évet töltött a zöldeknél, de miután a szurkolókkal nézeteltérése támadt, a nyáron szakított a Ferencvárossal.

Van plusz motiváció

– Azt követően, hogy felbontottuk a szerződésemet, egy külföldi kontraktus reményében próbajátékra utaztam Angliába – elevenítette fel a nyáron történteket a jó kötésű támadó. – Nem sokkal később befutott a Loki ajánlata, és végül a bajnokcsapathoz írtam alá nagy örömmel, hiszen ez remek lehetőség számomra. Nem tudom, miként fogadnak majd a fővárosi szurkolók, de engem már csak az érdekel, hogy a Loki hívei mit szólnak a produkciómhoz. Van bennem plusz motiváció, de csak úgy mint egykori Fradi-játékosban, aki először látogat az Albert stadionba új csapatával. Én csak a saját játékommal szeretnék foglalkozni, a várható körülményeket igyekszem kizárni. A Ferencvárost jó csapatnak tartom, meglátásom szerint feljövőben vannak, de tartom annyira erősnek magunkat, hogy nyerjünk a zöld-fehérek otthonában – bizakodott a csatár.

HBN–MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!