Sport

2012.10.02. 10:22

Aerobikos klasszisaink hazai környezetben

Fitness - Óriási várakozás előzi meg a debreceni aerobik Magyar Kupa fordulót, melynek az Oláh Gábor utcai sportcsarnok ad otthont.

Fitness - Óriási várakozás előzi meg a debreceni aerobik Magyar Kupa fordulót, melynek az Oláh Gábor utcai sportcsarnok ad otthont.

Kiemelkedő létszámú, mintegy ezer sportoló részvételeével rendezik meg a hétévégn az országos Corpus Fitness Magyar Kupát az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban. A szombaton és vasárnap megrendezendő viadalon Hajdú–Bihar megyét megyét három csapat, a Flex–HD SE, Tótágas ASE és az Edit Fitness SE, több mint 150 indulóval képviseli. A várakozásoknak megfelelően a legnagyobb létszámú kontingens a flexes alakulat, ahonnan körülbelül 100 versenyző nevezett.

Az indulók 7 éves kortól a felnőttekig 5 korosztályban, sportaerobik, basic aerobik, step és challenge kategóriákban mérettetnek meg, valamint színpadra lépnek a júniusi világbajnokság debreceni résztvevői is.

Szombaton 10 órától kezdődik a programsorozat, ezen a napon a basic aerobikos (UP4, UP3, UP2), challenge-es és stepaerobikos sportolók lépnek pódiumra. Külön érdeklődésre tarthat számot Katus Attila testébresztő tornája, ami 12.15–től 13 óráig tart, s az eseményen bárki részt vehet.

Vasárnap 10 órától a sportaerobik, az aerodance, az aerostep és a basic aerobik versenyei várják az érdeklődőket.

HBN-VL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!