Sport

2012.09.12. 10:14

Tovább erősítették a DVSC-Teva keretét

Labdarúgás - Pölöskey Péter három évre kötelezte el magát a DVSC-hez.

Labdarúgás - Pölöskey Péter három évre kötelezte el magát a DVSC-hez.

Kedden délelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a labdarúgó csupán próbajátékra érkezett, délután azonban kiderült: három esztendőre szóló megállapodást kötött a DVSC-TEVA a legutóbb a Ferencvárosban szereplő 24 éves csatárral, Pölöskey Péterrel. A futballista a nyáron elhagyta a Fradit, majd Angliában, a Leeds Unitednél próbált szerencsét néhány hétig, onnan került Debrecenbe, miután megkereste a magyar bajnok.

 

 

A támadó a szerdai tréning előtt nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak. – Az angoloknál próbálkoztam, amikor megkeresett a Loki és nem sokat haboztam, hogy mit válaszoljak a cívisvárosiaknak – kezdte Pölöskey. – Örömmel tölt el, hogy nagyszerű játékosokkal kerültem egy csapatba és a magyar bajnoknál szerepelhetek. Nem teljesen ismeretlen számomra a közeg, láthatóan kitűnő közösségbe csöppentem bele. 2015. december 31-ig szól a szerződésem, tehát ez egy hosszútávú megállapodás, igyekszem magam lépésről-lépésre felépíteni.

A nagyobb méretért kattintson a fotókra!

 

Türelmesnek kell lennem magammal szemben, nyilván nagyon jó futballisták alkotják a keretet, nem lesz egyszerű beverekednem magam a kezdőcsapatba, de mindent meg fogok tenni ennek érdekében – vázolta a csatár a terveit.

A játékkal felelne

Pölöskeynek – a 2010-ben Újpestről érkezett és azóta oda vissza is tért Kabát Péterhez hasonlóan – könnyen lehet, szembe kell néznie majd azzal a ténnyel az Oláh Gábor utcán: esetleg nem mindenki örül a szurkolók közül annak, hogy az egyik nagy rivális együttesben focizott évekig. – A játékommal szeretném a szívükbe belopni magam, rajtam nem fog múlni, mindent megteszek, hogy elfogadjanak a nézőtéren is.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!