Sport

2012.08.17. 14:52

Hajdú–bihari riválisok csapnak össze vasárnap

Labdarúgás - A Balmazújvárost és a kis Lokit sem hátráltatják sérülések.

Labdarúgás - A Balmazújvárost és a kis Lokit sem hátráltatják sérülések.Rögtön egy ínyencséggel kezdődik a NESS Hungary NB II. versenysorozata, hiszen az első fordulóban találkozik a Keleti csoport két Hajdú–Bihar megyei csapata, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a DVSC–DEAC augusztus 19-én, vasárnap 17.30-kor Balmazújvárosban. A gárdák edzőit, Arany Lászlót és Szalánczi Tamást kérdeztük az összecsapásról.

Újoncokkal

– Ugyanolyan bajnoki mérkőzés lesz, mint a többi, úgy gondolom, semmit nem befolyásol, hogy most kerültünk össze a Balmazújvárossal és nem pedig az ötödik fordulóban. Nagyon sok olyan játékosunk van, aki most szerepel először az NB II–ben, én szintén először ülök a DVSC–DEAC kispadján, nyilvánvalóan mindannyiunkban él a nyerni akarás. A Létavértes alakulatából négy labdarúgó is felkerült, ők ezen a meccsen fognak bemutatkozni. Szerencsére nem hátráltatja sérülés a gárdát, teljes létszámmal tudunk készülni. Nem szeretnénk a nyitófordulóban vereséget szenvedni, győzelemre készülünk, mindemellett kellő tisztelettel várjuk az ellenfelet – mondta Szalánczi Tamás, a kis Loki vezetőedzője.

Győznének otthon

– Természetesen ismerjük és tiszteljük a riválisunkat, azonban hazai pályán nyerni szeretnénk – biztos vagyok benne, hogy a csapatom tagjai kellő komolysággal küzdenek majd. A sorsolás ellen nem tudunk mit tenni, most kell megmérkőznünk és kész. Valószínűleg az az alakulat nyeri meg a mérkőzést, amely jobb egyéni teljesítményekkel tud előrukkolni. Remélem, Szalánczi Tamás kollégám sikeresen fel tudta készíteni a fiait, én is a legjobb tudásom szerint tartottam az edzéseket. A bajnokságban minél több meccset szeretnénk megnyerni és az a cél, hogy a 2–5. hely között végezzünk – nyilatkozta a balmazújvárosi klub trénere, Arany László, akinek csapatában jelenleg nincs sérült és a hírek szerint a kapuskérdés is megoldódni látszik – az újvárosiak nem tétlenkedtek Szécsi Gergő visszarendelése után, máris kiszemeltek egy új hálóőrt akivel előrehaladott tárgyalásokat folytatnak.

HBN–VL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!