Sport

2012.07.25. 13:20

London 2012 - Hova akartak ugrani az ejtőernyősök?

London, 2012. július 25., szerda (MTI) - Kedden éjszakába nyúlóan próbálták a londoni olimpia péntek esti megnyitójának egyes részleteit, de lehet, hogy nem minden elem működött még tökéletesen.

London, 2012. július 25., szerda (MTI) - Kedden éjszakába nyúlóan próbálták a londoni olimpia péntek esti megnyitójának egyes részleteit, de lehet, hogy nem minden elem működött még tökéletesen.A hivatalos főpróba szerdán lesz, legalábbis ezt sugallja, hogy este nem járnak majd az Olimpiai Parkban az újságírókat szállító buszok. Kedd este azonban - aki éppen arra járt - láthatta, hogy néhány részletet elpróbáltak. Az Olimpiai Stadionban fénycsóvák cikáztak, majd megjelent két helikopter, s a létesítmény fölött kiugrott belőlük egy-egy ejtőernyős, de nem sikerült a gyepre irányítaniuk magukat, a stadionon kívül landoltak. Kérdés, így akarták-e, vagy pedig elszámították magukat a fel-feltámadó esti szélben.

Az érdeklődőket nem engedték a közelbe, a szervezők ugyanis továbbra is igyekeznek minden részletet titokban tartani a megnyitóval kapcsolatban.

Spiller István, az MTI különtudósítója jelenti.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!