Sport

2012.06.13. 07:28

Birminghami tenisztorna – Sötétedés miatt félbeszakadt Babos mérkőzése

Birmimgham/Budapest, 2012. június 12., kedd (MTI) - Sötétedés miatt szerdán folytatódik a Babos Tímea-Alison Riske összecsapás a 220 ezer dollár összdíjazású füvespályás birminghami női tenisztorna első fordulójában.

Birmimgham/Budapest, 2012. június 12., kedd (MTI) - Sötétedés miatt szerdán folytatódik a Babos Tímea-Alison Riske összecsapás a 220 ezer dollár összdíjazású füvespályás birminghami női tenisztorna első fordulójában.Az első szettet Babos nyerte 6:4-re, a folytatásban a selejtezőből feljutott amerikai szintén 6:4-re győzött, ezzel kiegyenlített, majd a döntő játszmában 3:3 volt az állás, és a magyar játékos adogatása következett, amikor a versenybíró leállította a játékot.

Az angliai viadalon még egy magyar teniszező szerepel, Czink Melinda küzdelmes mérkőzésen győzött 7:6, 3:6, 6:3-ra a grúz Anna Tatisvili ellen, és bejutott a legjobb 32 közé, ahol a harmadik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovával találkozik.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!