Sport

2008.03.06. 16:20

Beckham százados lehet

<p>Visszatérhet az angol válogatottba David Beckham és századszorra is magára húzhatja a háromoroszlánosok címeres mezét.</p>

Fabio Capello szövetségi kapitány ugyanis tervei szerint beválogatja a március 26-i, Franciaország elleni barátságos mérkőzésre készülő keretébe.

Beckham eddig 99-szer szerepelt az angol válogatottban és reménykedett, hogy a februári, Svájc elleni meccsen századossá válik, a frissen kinevezett Fabio Capello azonban nem válogatta be a Los Angeles Galaxy játékosát. Az olasz szakember akkor arra hivatkozott, hogy Beckham-nek meccshiánya van.

"A Los Angeles március 14-én Dallasban játszik, ahová vagy Franco Baldini asszisztensem, vagy én elutazom és felmérjük, milyen állapotban van a játékos. Számításba van véve a szerepeltetése, a formája fog dönteni, behívjuk-e a csapatba. Ha igen, akkor biztosan szerepelhet századik mérkőzésén" - nyilatkozta Fabio Capello.

Kapcsolódó cikkek:

  • Brutális szabálytalanság a Premiershipből
  • Fabio Capello angol kapitány lesz
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!