Sport

2008.03.03. 15:17

A Paks megállapodott a Siófokkal

<p>Siófokon játssza a hétvégén esedékes bajnoki mérkőzését a Paks első osztályú labdarúgó csapata - tudatta a Független Hírügynökséggel a Paks ügyvezetője hétfőn.</p>

Haraszti Zsolt hozzátette, a siófoki együttes vezetőségével mindenben megegyeztek, most már csak a Magyar Labdarúgó Szövetség engedélyére várnak, hogy a Balaton-parti stadionban rendezhessék a szombati találkozót.

Mint ismeretes, a Paksnak azért nem játszhat hazai pályán, mert stadionjában nincs villanyvilágítás. A tavaszi szezon első meccsét Pécsett játszották le, ám március 8-án a PMFC NBII-es csapata is ebben az időpontban játszik a stadionban. Mivel a szövetség nem adott engedélyt az időpont megváltoztatására, a Paksnak ismét költöznie kell.

Haraszti Zsolt kijelentette: csak a 18. forduló találkozóját rendezik Siófokon, mivel a Vasas elleni meccsre már minden bizonnyal elkészül a paksi stadion világítása. A Független Hírügynökség kérdésére az ügyvezető elmondta, a siófoki létesítmény bérlése is hasonló összegbe kerül, mint a pécsi stadioné (körülbelül 1 millió forint).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!