Sport - Foci

2012.10.04. 07:31

Nézőpont: Ha törik, ha szakad

<em>A teste ismét jelzett – valahogy így fogalmazott a Benfica–Barcelona Bajnokok Ligája találkozót közvetítő tévécsatorna kommentátora, amikor a meccs 77. percében kificamodott a fejelni igyekvő Carles Puyol könyöke. De mire gondolt a riporter? Szavaiból az volt kivehető, hogy mivel az utóbbi időben túl sokszor volt sérült a 34 éves sztár, talán nem kéne már erőltetnie a játékot. </em><strong><a href="mailto:[email protected]" target="_blank">Szabó Dóra jegyzete.</a></strong>

A teste ismét jelzett – valahogy így fogalmazott a Benfica–Barcelona Bajnokok Ligája találkozót közvetítő tévécsatorna kommentátora, amikor a meccs 77. percében kificamodott a fejelni igyekvő Carles Puyol könyöke. De mire gondolt a riporter? Szavaiból az volt kivehető, hogy mivel az utóbbi időben túl sokszor volt sérült a 34 éves sztár, talán nem kéne már erőltetnie a játékot. Szabó Dóra jegyzete.

Tény ami tény, az utóbbi pár hónap hírei közül többen is együtt szerepelt a Puyol és a sérülés szó. A klasszis a júniusi Európa-bajnokságról például térdsérülés miatt hiányzott, majd szeptember derekán a Getafe elleni derbin ismét térdsérülést szenvedett. És most itt van a kedd esti BL-mérkőzés: a védő a hajrában egy szögletet követően próbálta kifejeleni a labdát, ám lecsúszott róla és olyan szerencsétlenül zuhant a földre, hogy könyöke csúnyán kificamodott – ami bárkivel megtörténhet nemzetiségtől, nemtől és kortól függetlenül.

Amennyiben valaki jó abban, amit csinál, élvezi azt és mások is igényt tartanak tevékenységére, akkor miért ne folytatná. A legoptimistább jóslatok szerint minimum egy hónapos kihagyás vár a világsztárra, azonban ha operációra is szükség lesz, akkor akár több héttel megnyúlhat a gyógyulási idő. A kényszerpihenő hosszától függetlenül biztosra vehető, hogy a többek között BL-, Eb- és vb-győztes Puyol visszatér, mert ha törik a csont, ha szakad az ínszalag, a sportolók, az emberek folytatják, míg bírják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!