Sport - Foci

2008.06.05. 17:55

Eto o bocsánatot kért a lefejelt újságírótól

<p>A Barcelona kameruni válogatott csatára, Samuel Eto o bocsánatot kért attól az újságírótól, akit még pénteken fejelt le - adta hírül az AFP francia hírügynökség csütörtökön.<BR /></p>

Philippe Boney-t azért fejelte le a katalánok klasszisa, mert az újságírók bojkottálták a válogatott pénteki sajtótájékoztatóját. Miután Eto o tettleg bántalmazta az újságírót, a csapattársai is inzultálni kezdték a vétlen zsurnalisztát.

Az egyik kameruni tévécsatornának adott interjújában a csatár elmondta: találkozott Boney-jel és bocsánatot kért tőle. "Az egész csapat nevében szeretnék tőle bocsánatot kérni" - tette hozzá Eto o.

A bántalmazott újságíró az AFP-nek elmondta: "Valóban találkoztunk, és a bocsánatomat kérte. Megígért nekem néhány dolgot, majd meglátjuk, hogy betartja-e".

A helyi újságok arról számoltak be a pénteki incidens után, hogy a kameruni válogatott tagjai elkobozták az újságírók kameráit és mobiltelefonjait, hogy megszabaduljanak a terhelő bizonyítékoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!