Balesetek, ághasadások: ez történt a hét első napján

Akt.:
Balesetek, ághasadások: ez történt a hét első napján
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Három baleset mellett két fához is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat hétfőn. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két mikrobusz ütközött össze hétfőn reggel Bárándon, a püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A balesetben nem sérült meg senki.

Faág hasadt le tegnap délelőtt Debrecenben, a Boldogkert utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a faágat, amely villanyvezetékre lógott.

A püspökladányi hivatásos tűzoltókat is fához riasztották, a Kossuth utcában. A nagyméretű fa egyik ága lehasadt, és veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

Egy kisteherautó sodródott ki az útról, és kiütött egy tűzcsapot Hajdúböszörményben, az Orbán Balázs utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik elvégezték a jármű feszültségmentesítését.

Egy személygépkocsi ütközött össze egy disznóval Balmazújváros közelében hétfőn délután. Az autó az ütközés következtében az árokba hajtott. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. A autó vezetője nem sérült meg.

d1Fotó: Matey István

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Balmazújváros - Disznót gázolt egy autós hétfő késő délután a Balmazújváros és Nagyhegyes közötti úton, majd az ütközést követően árokba csapódott. A balesetben az állat elpusztult, az autós könnyebben sérült. Fotó: Matey István A megyei katasztrófavédelem honlapja vaddisznóról írt, ám később ki...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés