Hirdetés

2023.08.24. 00:00

Friss hírek a debreceni McDonald’s-okról

Több mint egy hónapja új McDonald’s étterem nyitotta meg a kapuit Debrecenben.

Haon.hu

Forrás: McDonald's

Az étterem a Mikepércsi és Monostorpályi út sarkán helyezkedik el, új területekre hozva el a mekizés élményét.

Cserháti Gabriella franchise partner tájékoztatása szerint a magyarországi McDonald’s éttermek közül elsőként a debreceni csatlakozott az Országos Mentőszolgálat „Élet Mentő Pont” programjához.

A debreceni McDonald’s éttermek ezzel egy olyan kezdeményezés iránt kötelezték el magukat, mely nemcsak a vendégeik, de az étterem közvetlen környezetében hirtelen szívmegállás miatt életveszélybe jutó emberek újraélesztését biztosíthatja.

Ebből az alkalomból ünnepélyes – sajtó nyilvános – keretek között kerül átadásra 3. debreceni Élet Mentő Pont márkanév 2023. augusztus 28-án Debrecenben a Monostorpályi úti étteremben.

Az Élet Mentő Pont minősítés feltétele, hogy az ott dolgozók elsajátítsák az életmentés alapjait, és legyen a helyszínen egy bárki által használható defibrillátor készülék is.

Nagy öröm és büszkeség, hogy idén ismét egy kiemelkedően teljesítő debreceni kollégánk vehet át rangos Ray Kroc Díjat. Ez az elismerés az étteremvezetők legjobb 1%-ának jár a világon, akik példamutatóan vezetik a rájuk bízott éttermeket, munkatársaikat, mindemellett pedig kiemelkedő üzleti eredményeket érnek el.

Szilágyi Ferenc, a Debrecen Piac utcai étterem vezetője
Szilágyi Ferenc, a Debrecen Piac utcai étterem vezetője 
Forrás: McDonald's

A globális McDonald’s hazánkban az idei Ray Kroc Díjat Szilágyi Ferencnek, a Debrecen Piac utcai étterem vezetőjének ítélte. Feri kemény munkája elismeréseként a díjat és a vele járó jutalmat 2024 áprilisában a McDonald’s legrangosabb eseményén, a barcelonai Worldwide Convention-ön veheti át az étteremlánc legfelső vezetőitől.

Tudom és hiszem, hogy kiváló kollégákkal és az élükön álló elkötelezett vezetőkkel tudtam az elmúlt 32 évet menedzselni, és megtölteni jóízű mekis pillanatokkal Debrecenben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában