Hirdetés

2022.02.18. 17:59

Gabona Lakópark: zöld hitellel is…

Lakásvásárlóként használja ki a kedvező és fix kamatozású zöld hitel lehetőségét!

Forrás: Gabona Lakópark

A debreceni Gabona Lakóparkban hét nagy alapterületű (90 négyzetméter körüli) lakás megvásárlásához igénybe vehető a rendkívül kedvezményes zöld hitel-konstrukció. Ezek a lakások a műszaki tartalmukat, energetikai besorolásukat tekintve A+-osak, és nagy előnyük sok versenytársukhoz képest, hogy végleges szerződés köthető rájuk. A lakások egy része kertkapcsolatos, másik részük pedig úgynevezett körpanorámás (penthouse) kialakítású.

Forrás: Gabona Lakópark

27 lakás már elkelt

 

A zöld hitel olyan jelzáloghitel-konstrukció, amely legalább BB energetikai besorolású, vagy annál is modernebb új építésű ingatlan vásárlására vagy építésére fordítható, akár 70 millió forint értékben. Kamata rendkívül kedvező: maximum 2,5%-os, és akár 25 éves futamidőre is felvehető. Debrecenben, a Híd utcán épülő Gabona Lakópark 47 lakásából 27 már elkelt, és a zöld hitelnek köszönhetően további adásvételek várhatók (érdemes igyekezni, mert a hitelkeret véges) – mondta Dr. Lakatos Zoltán, a Gabona Lakópark Kft. ügyvezető igazgatója.

Forrás: Gabona Lakópark

Olcsó fenntartású

 

A 47 lakás öt különálló, kétemeletes épületben kapott helyet. – Az volt az elsődleges cél, hogy jó minőségű, de olcsó fenntartású lakásokat építsünk. Ezt szolgálja például a hőszivattyús, mennyezet fűtési-hűtési rendszer, amely a lakások komfortját emeli (amire még pluszban napelemekkel is rásegítenek). A nagy zöldfelület és a zárt udvar valóságos áldás lesz a kisgyerekes családoknak, de akkor sem kell aggódni, ha éjszakára nyitva marad a családi négykerekű ajtaja-ablaka. És még valami: 5 lakás a földszinten komoly méretű (200-300 négyzetméteres) kertkapcsolatot kap. És mindez a konkurenciához képest megfizethető áron – fogalmazott az ügyvezető igazgató, hozzátéve, hogy ebben az évben még a tél előtt elkészülnek a lakások.


További részletek a www.gabonalakopark.hu honlapon olvashatók. Keresse képviselőnket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában