PR cikk

2012.07.16. 13:38

Védje értékeit a jégtől acél tetővel!

A nyári zivatarok érkezésekor mindig a széltől és jégesőtől félünk leginkább, mivel a borsó, dió, sőt ököl nagyságú jég nemcsak a termést veri le, hanem kért tesz az autóban és a házak, épületek tetőszerkezetében is.

A nyári zivatarok érkezésekor mindig a széltől és jégesőtől félünk leginkább, mivel a borsó, dió, sőt ököl nagyságú jég nemcsak a termést veri le, hanem kért tesz az autóban és a házak, épületek tetőszerkezetében is.

Hallottunk az elmúlt években többször is pórul járt családokról, akiknek a jég belyukasztotta a tetőt és beázott a padlás, lakás a fedetlen tetőn keresztül. Ilyenkor nemcsak a sérült tetőhéjazat cseréje jelent anyagi veszteséget, de az átázott födém javítása és a tönkrement bútor cseréje további költségeket jelent.

jégverés

forrás: HVG.hu

Cserepeslemez családi házak tetejére

A cserép mintázatú cserepeslemez széles színválasztéka, gyors szerelhetősége és hosszú élettartama miatt népszerű termék. A cserepeslemez ellenáll a jégverésnek, csekély súlya miatt egyszerű vele a tetőfedés, 35 centiméterenként elhelyezett tetőlécre önmetsző csavarral gyorsan rögzíthető.

Hódfarkú cserepeslemez mintázata a hagyományos cseréptető, a szinuszos cserepeslemez mintázata a mediterrán jellegű tető látszatát kelti.

Trapézlemez garázsokra, előtetőnek

A trapézlemez natur horganyzott kivitelben vagy színes acélból gyártva megfelelő védelmet jelent a jég ellen. Fedhető vele mobilgarázs, nyitott szín, vagy gép tároló és rakható teraszok felé előtetőnek. A vékonyabb trapézlemez alátámasztását 30-40 centiméterenként, a normál vastagságú trapézlemezét 70-80 centiméterenként kell kialakítani a megfelelő alaktartás, így vízzáró képesség miatt.

cserepeslemez

Akciós cserepeslemez és trapézlemez a Metál-Sheet Kft.-től

A debreceni telephelyű Metál-Sheet Kft. hazai gyártóként akciós trapézlemezt és cserepeslemezt kínál országos kiszállítással. Kérjen árajánlatot telefonon, e-malben vagy személyesen munkatársainktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!