Öt balesetnél intézkedtek a hajdú-bihari rendőrök

Öt balesetnél intézkedtek a hajdú-bihari rendőrök
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A megyénkbeli mentők irigykedve gondolhattak volna a tűzoltókra, amennyiben tudják, hányszor riasztották őket az elmúlt 24 órában. Előbbieknek kijutott a feladatokból – 216-ot teljesítettek – utóbbiaknak csendesebben telt a hétfő és a kedd hajnal.

Délután két autós karambolozott Debrecenben, a Bem téren. A helyi tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átvizsgálták azokat. Az autókban összesen hárman utaztak, egy embert a mentők a helyszínen elláttak. Két személygépkocsi ütközött a kora esti órákban Debrecenben, a Derék u. 2. számnál, ahonnan két könnyű sérültet szállítottak kórházba.

A tegnap szolgálatban lévő rendőrök öt – könnyű sérüléssel járó – közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg hármat a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 22 személyt állítottak elő, köztük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

A fentiek között a hajdúnánási rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 35 éves polgári férfit, akinél nem volt jogosítvány. A Polgáron, a Honvéd utca és a Báthory utca kereszteződésében igazoltatott személygépkocsival közlekedő személyről kiderült, hogy augusztus 8-ig eltiltották a járművezetéstől. A férfit a meghallgatása után a rendőrség gyorsított bíróság elé állítása érdekében szabálysértési őrizetbe vette.

Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda egy román sofőrnél Ártándon. Az autóbusszal Magyarországra tartó 49 éves férfi elismerte, hogy szeszesitalt fogyasztott. Vele szemben a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai közigazgatási bírságot szabtak ki.

HBN


Baleset a Derék utcán
Debrecen - A debreceni rendőrök büntetőeljárást indítanak vele szemben. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Derék utca szervizútján haladt Renault-jával egy férfi hétfő délután. A sofőr jobbra kanyarodott, a Kishegyesi út irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány sz...

Ártánd - Hétfőn 14 órakor belépésre jelentkezett egy román forgalmi rendszámú autóbusz sofőrjeként egy 49 éves férfi az ártándi határon. A román állampolgárt megszondáztatták a határrendészek, a műszer pozitív értéket mutatott. A rendőrök kérdésére a férfi elismerte, hogy szeszesitalt fogyasztott...

Polgár - A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a férfit. A helyi járőrök Polgáron, a Honvéd utca és a Báthory utca kereszteződésében igazoltattak egy autóval közlekedő férfit január 8-án 9 óra körül. A 35 éves férfi iratainak ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a vezetői engedélyé...Polgár.
HAON.HU


hirdetés