pocsaji mindennapok

2019.05.08. 10:45

Pezsgett az élet Pocsajban

Versenyből és megmérettetésből nem volt hiány, ráadásul a Mihály napi nagyvásár is sikeres volt. Friss hírcsokor Pocsajból.

Vetélkedtek, versenyeztek a diákok

A Lorántffy-hét keretében több versenyen is részt vehettek a héten a pocsaji iskola tanulói. Május 6-án délután a felsősök a rajzversenyen Lorántffy Zsuzsanna lakóhelyéről, a sárospataki várról rajzolhattak, a munkát bármilyen technikával készíthettek. Ugyanazon a napon matematikai alapműveleti verseny is volt.

Utcahossznyi vásári kínálat

Minden évben kétszer pakolnak ki az árusok, tartanak Mihály napi nagyvásárt a községben. A május első keddjén tartott vásárra a hűvös idő ellenére sokan kilátogattak. A helyi teleház dolgozói frissen sült lángossal várták a vásárlókat, az árusok is egy utcahossznyi területen kínálták portékáikat.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Vándorkupáért fociztak a diákok

Futballban mérkőzött meg Pocsaj, Kismarja és Esztár csapata május 7-én a Lorántffy-kupáért. A szoros küzdelemben az esztáriak csapata győzött, második helyen Pocsaj végzett, és a dobogó harmadik fokán a kismarjaiak álltak. A vándorkupát a győztes csapat egy évig őrzi a következő mérkőzésig.

- Nagyné Kelemen Mónika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!