Ellenpélda

2023.08.10. 23:26

Gladden Pappin: Magyarország a józanság szigeteként egyedüli utat jár be

Magyarország az utóbbi években a józanság szigeteként számtalan ügyben keveredett konfliktusba az Egyesült Államokkal – jelentette ki a Magyar Külügyi Intézet elnöke az amerikai Newsweeknek írt véleménycikkében.

MW

Gladden Pappin a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum második napján a Bálna Budapestben 2022. május 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Gladden Pappin a Hír TV stúdiójában úgy fogalmazott:

Magyarország egyedüli utat jár be, és mivel európai ország és nagyon fontos része a nyugati civilizációnak, éppen ezért egy ellenpéldát mutat.

Példaként hozta fel a migráció ügyét, a genderkérdést és a háborúval kapcsolatos magyar álláspontot. Szerinte ezen a három területen Magyarország egy egyedi képet mutatott és 

sajnálatos módon ez kellemetlen bizonyos nagyhatalmak részéről.

Gladden Pappin arról is szólt, hogy szerinte a Biden-kormányzat politikai fegyvereket vet be a konzervatív Magyarország ellen. Véleménye szerint Washington vízumszankciója egyértelműen Magyarországnak szólt, hiszen – jegyezte meg – ezt a lépést sok korábbi intézkedést legutóbbiaként kell felfogni, ami eszkalálódik és fokozza a nyomást Magyarországon. 

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában