Csődközelben

2023.07.20. 12:09

Reagált a kormány Karácsony uniós forrásokról szóló egyeztetési kérésére

Reagált a kormány Karácsony Gergely azon csütörtöki, videóüzenetben megfogalmazott felvetésére, amely az uniós pénzek felhasználásról szólna – számolt be a Magyar Nemzet.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2023. június 28-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A Magyar Nemzet hozzáteszi, hogy Navracsics Tibor többször találkozott emiatt Karácsony Gergellyel, ám a személyes egyeztetések után sem látszik semmiféle előrelépés a kérdésben.

A kormány számos alkalommal egyeztetett már Karácsony Gergellyel az uniós forrásokról

− reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ a Karácsony Gergely főpolgármester és Jávor Benedek reggeli online sajtótájékoztatójára. 

A főpolgármester annak ellenére, hogy kétszázmilliárdos megtakarítással és egyre növekvő iparűzési adóbevétellel vette át Budapestet, három év alatt mégis a csőd szélére vitte az ország leggazdagabb önkormányzatát. Most ismét az elköltött pénzeket és a saját alkalmatlanságának árát akarja kifizettetni a kormánnyal

− emelte ki közleményében a a Kormányzati Tájékoztatási Központ, utalva arra, hogy Karácsony Gergelyék a helyreállítási hitel összegeiből is szívesen költenének. 

A Teljes cikk a Magyar Nemzet oldalán érhető el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában