Videó: Átadták a Bagamérban elfogott illegális migránsokat a román hatóságoknak

Videó: Átadták a Bagamérban elfogott illegális migránsokat a román hatóságoknak
© Forrás: police.hu / YouTube
Bagamér – Visszakerült Romániába az a kilenc külföldi, akik illegálisan lépték át az államhatárt – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kilenc határsértőt fogtak el a rendőrök november 4-én Hajdú-Bihar megyében, Bagamérban.

A police.hu-n megjelent közlemény szerint a kilenc – magát iraki állampolgárnak valló – határsértő személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították őket a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltségre, majd a meghallgatásukat követően november 5-én 9 óra 10 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek.


Álmosd, Bagamér - További hét illegális migránst fogtak el a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. Ahogy arról korábban hírt adtunk, november 4-én délelőtt fél 10 körül két illegális migránst fogtak el a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Hajdú-Bihar megyében, Ba...

Bagamér - Két illegális migránst fogtak el a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. Hajdú-Bihar megyében, Bagamérban november 4-én délelőtt fél 10 körül két fő illegális migránst fogtak el a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. A külföldiek iraki állampolgárnak va...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés