MVFC futsal

2024.05.07. 07:36

Mindössze 10 másodpercnyire volt a döntőtől az MVFC Berettyóújfalu

A bihari gárda átgázolt a Nyíregyházán, de sajnos ez sem volt elég a teljes boldogsághoz. A bronzcsatában ugyancsak a szabolcsi gárda lesz az MVFC futsal együttesének ellenfele.

Molnár Szilárd

Nagy Kevin, az MVFC futsal gárdájának válogatott jártékosa is gólt szerzett a Nyíregyháza ellen

Forrás: Czinege Melinda

Remek mérkőzésen 8–1-re ütötte ki a Nyíregyházát az MVFC futsal együttese az NB I. felsőházi rájátszásának utolsó, hétfői játéknapján. A Berettyó gólszerzői Rafinha (1., 30.), Iszák Dominik (22., 26.), Facundo (12.), Nagy Dániel (22.), Nagy Kevin (25.) és Rábl János (30.) voltak, a szabolcsiaktól Kovács Béla szerezte a becsületgólt a 18. percben.

MVFC futsal,  Berettyóújfalu, Nyíregyháza
Trencsényi jános, az MVFC futsal együttesének edzője bízott a bajnoki döntőben
Forrás:  Czinege Melinda

A szabolcsiak ellen a játszik a bronzéremért az MVFC futsal gárdája

Trencsényi János alakulata tehát mindent megtett a fináléba jutáshoz, amelytől mindössze pillanatok választották el a csapatot, ugyanis a Kecskemét–Veszprém találkozón 10 másodperccel a lefújás előtt gyötörték be a hazaiak a győztes találatot, így ők jutottak a bajnoki fináléba, és néznek szembe a Haladással.
Emiatt az MVFC futsal együttese idén a bronzéremért játszhat a Nyíregyháza ellen, az egyik fél három győzelemig tartó párharc első három mérkőzését május 17-én és 24-én a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, míg 20-án a szabolcsi megyeszékhelyen rendezik. Amennyiben szükség lenne negyedik vagy ötödik összecsapásra is, előbbinek Berettyóújfalu, az utolsónak pedig Nyíregyháza adna otthont.

A bronzéremért folyó párharc programja:

  • Május 17.: MVFC-Berettyóújfalu–Á Stúdió Futsal Nyíregyháza
  • Május 20.: Á Stúdió Futsal Nyíregyháza–MVFC-Berettyóújfalu
  • Május 24.: MVFC-Berettyóújfalu–Á Stúdió Futsal Nyíregyháza

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában