Olvasóink segítségével felderítettük a legnagyobb kátyúkat

Akt.:
Olvasóink segítségével felderítettük a legnagyobb kátyúkat
© Fotók: olvasóinktól
Debrecen – Olvasóink készséggel álltak rendelkezésünkre, amikor néhány hónappal ezelőtti felhívásunkban arra kértük őket, készítsenek felvételeket a hajdú-bihari utak legnagyobb kátyúiról, majd küldjék el nekünk. A beérkezett videók és fotók segítségével a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a beküldők által rossz minőségűnek ítélt útszakaszokat.

katyu1A Biczó István kertben található Csárda utca járhatatlan, áldatlan állapotok uralkodnak egész évben. Ez az út köti össze a Diószegi utat a Monostorpályi úttal, tehát nagy forgalmat bonyolít le, és semmit nem tesznek a kijavítás érdekében, pedig rengeteg család él itt. Néha letolják, de ezt az útmegóvási munkálatot hiába csinálják, mert két nap múlva ugyanúgy néz ki, mintha semmit sem csináltak volna. Győződjenek meg saját szemükkel és elfogják hinni! – fogalmazta meg panaszát az egyik olvasó.

katyu2Az Alma utat és Hosszúpályi utat összekötő út.

katyu3

katyu3_Bagamér és Vámospércs között közlekedni életveszélyes, a kátyúk néhol elérik a 15-20 centiméteres mélységet is, szinte ralizni kell, hogy ki tudjunk térni előlük, ha nem jön szemben másik jármű. Az önkormányzatok kérik a magas súlyadót, de nem tesznek meg mindent. Ne csak foltozzák, ez az út teljes felújítást igényel! – hívta fel figyelmünket egy vidéki olvasónk.

katyu4

katyu4_A Király utca nemcsak kocsival, de még gyalog is elég kemény – így értékelte a fotón látható állapotokat debreceni beküldőnk.


A Király utcával kapcsolatban több panasz is érkezett, a fent látható videó készítője például így fogalmazott az ottani állapotokról: „Debrecen, Király utca. Ahol se járda, se víz, se gáz, se csatorna, se aszfaltos út nincs. De valószínűleg sohasem lesz.”

katyu5Baskír utca, Debrecen

katyu6Derekassy István utca, Debrecen

kokeny1A debreceni Kökény utcán egészen érdekes útjavítási módszert alkalmaztak. „Szeretném megkérdezni az illetékeseket (hátha válaszolnának) hogy ez így rendben van-e?” – írja olvasónk.


„Íme egy megyei jogú város egyik utcája a XXI. században. Debrecen-Józsa, Hatház utca. Kátyúi alkalmasak kisebb horgásztavak kialakítására, lövészároknak katonai terepgyakorlathoz, esetleg autószerelőknek is bérbe tudnánk adni őket szerelőaknaként” – fűzte hozzá videójához egy józsai panaszos.


Hajdú-Bihar - Egyre lassabban járható, mind balesetveszélyesebb a 42-es főút, amit toldozgatnak, foltozgatnak. Másfél éve adták át a 42-es főút Püspökladányon átvezető, felújított szakaszát, ám a napokban ismét aszfaltbontó masinák zajától hangos a Sárrét menti város főút melléki része. Most az a...

Panaszkodsz a kátyúk miatt? Nézd meg, mi van Amerikában!
Kevés bosszantóbb dolog van egy autós hétköznapjaiban, mint a kátyú. Ha észreveszed, lassan kerülgetni kell, és imádkozni, hogy ne hajts bele, ha nem veszed észre, akkor pedig azért kell drukkolni, hogy maradjon négy kerék az autón... De mielőtt valaki azt gondolná, kátyúkat csak Magyarországon t...

Reggelente forgalmi dugók alakulnak ki a déli városrészben
Debrecen - Néhány év múlva a reptérnek akár millió utasa lehet, miközben a déli ipari parkban is sokan dolgoznak majd. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér és a Debreceni Főpályaudvar megközelíthetőségének további javítása kizárólag az állammal közösen lehetséges, hiszen mind a vasúti csomópont, mind...

Helyenként igencsak ráfér a javítás a 48-as útra
Hajdú-Bihar - A 48-as főúton keresztül egymásra találhat az elszakított területek gazdasága is. Ez év harmadik negyedévében kezdődik, és a tervek szerint 2020 negyedik negyedévében fejeződik be a 48-as főút teljes hosszának felújítása, korszerűsítése. Ezzel együtt azonban elkezdődik egy, az orszá...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés