Hivatalba lépett Álmosd vezetője

Tóth Sándor, az új polgármester
Tóth Sándor, az új polgármester
Álmosd – Esküt tett a napokban a képviselő-testület, a választási bizottság és helyi lakosok előtt Tóth Sándor, akit hét jelölt közül választottak Álmosd polgármesterévé január 28-án.

Az időközi választásra azért került sor, mert a korábbi polgármester, Köteles István tisztsége méltatlanság miatt 2017. október 12-én megszűnt.

A beiktatás után megtartották az első ülést, amelyen értekeztek a fontosabb teendőkről, köztük a település óvodapályázatáról és csatornaberuházásáról is.

HBN–NE


Álmosd - A független jelöltként indult Tóth Sándor nyerte meg Álmosdon az időközi polgármester-választást, amelyet azért kellett megtartani, mert a bíróság felmentette a tisztségéből a település előző vezetőjét, Köteles Istvánt. Dr. Medve Erzsébet jegyző a Napló érdeklődésére elmondta: az 1426 vá...

Álmosd - Az általunk megkérdezett álmosdiak többsége jobb utakat és az egész falut lefedő közműhálózatokat is szeretne. Időközi polgármester-választást tartottak vasárnap Álmosdon. A voksolásra jogosult 1424 helybéli lakos 7 jelölt közül választhatott. A szavazást azért kellett kiírni, mert a kor...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés