Negyvenezren a Modemben

Akt.:
Dr. Papp László polgármester és Koroknai Edit
Dr. Papp László polgármester és Koroknai Edit - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A vártnál is több nézőt vonzott a művészeti központ gigantikus tárlata.

Nagy meglepetésben részesültek csütörtökön az Impressziók kiállítás negyvenezredik látogatói. A szerencsések a debreceni Bolyai János Általános Iskola nyolcadikosai voltak, akiket a tárlat megtekintését követően Koroknai Edit, a Modem ügyvezetője és dr. Papp László polgármester köszöntött.

modem1Fotó: Molnár Péter

A Modem történetének eddigi legnagyobb jelentőségű kulturális eseménye az Impressziók kiállítás, ami a szakmai stáb munkájának köszönhetően nemcsak Debrecenben, hanem országosan is nagy érdeklődést váltott ki, hiszen hazánk minden pontjáról érkeztek látogatók. A csütörtöki köszöntő egyben a tárlat végének beharangozója is, hiszen már csak ezen a héten látogatható – közölte Papp László polgármester a szerencsés csoport fogadásán.

Koroknai Edit a diákoknak felsorolta, milyen ajándékokkal készültek nekik: az osztály a Modemben tarthatja a ballagási bankettjét, lehetőséget kaptak falmászásra, jégkorcsolyázásra, gyárlátogatásra, valamint éves Modem-bérletet is kapnak. A köszöntést követően a gyerekek a képzőművészeti élmény mellett egy-egy Impressziók könyvvel is gazdagodtak.

SZD