Nagyvilág

2017.03.29. 13:29

Börtönbüntetést kapott egy nő, mert túl hangosan hallgatta Ed Sheeran slágerét

Anglia - Az asszony folyamatosan, és nagy hangerőn hallgatta a brit popsztár dalát, a szomszédok viszont ezt nem értékelték. 

Anglia - Az asszony folyamatosan, és nagy hangerőn hallgatta a brit popsztár dalát, a szomszédok viszont ezt nem értékelték. 

Egy angol nő börtönbe került, mert túl hangosan, és megállás nélkül hallgatta Ed Sheeran Shape of you című slágerét. A Willenhallban élő Sonia Bryce fél órán keresztül játszotta a dalt, amit a szomszédok nagyon megelégeltek. A nőt azt követően tartóztatták le, hogy megsértett egy bírósági végzést, amelyben arra kötelezték, hogy ne zavarja hangoskodással a körülötte élőket.

A brit popsztár slágerének hallgatása miatt Soniát nyolc hetes börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Meg kell tanulnia, hogyan viselkedjen felelős felnőtt módjára és ne okozzon szenvedést a szomszédainak - mondta indoklásában a bíró, miért kapott ilyen súlyos büntetést a nő.

(Time)


Emlékszik még a Tokio Hotelre? Bill Kaulitz alaposan megváltozott, de van még jó néhány énekes, akire nem biztos, hogy ráismernénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!