Nagyvilág

2016.12.28. 16:06

Puszta kézzel törte el partnere fogát egy férfi, majd pillanatragasztót nyomott le a nő torkán

Newcastle - Teljesen megvadult és brutálisan elbánt barátnőjével egy 46 éves brit férfi, akit 16 hónap börtönre ítéltek kegyetlen, eszement tettéért.

Newcastle - Teljesen megvadult és brutálisan elbánt barátnőjével egy 46 éves brit férfi, akit 16 hónap börtönre ítéltek kegyetlen, eszement tettéért.

Mark Lancaster több órán át kínozta és alázta partnerét, akit előbb meztelenre vetkőztetett, majd vízzel locsolt le, hogy aztán így cibálja végig a házban a magatehetetlen nőt. Miközben a szájánál fogva próbálta maga után húzni az áldozatot, a nő foga eltörött. A bekattant férfi ekkor gondolt egyet, és úgy döntött, hogy "helyrehozza" azt, ezért pillanatragasztót nyomott a nő szájába. A sértettnek közben sikerült kiszabadulnia és berohannia a fürdőszobába, de a férfi lerúgta az ajtót és ott folytatta a kínzást, ahol abbahagyta.

Tény, hogy a hölgy eltörött foga egy elhibázott implantálás eredményeként adhatta meg könnyebben magát, de mit sem enyhít ez azon a tényen, hogy órákon keresztül gyötörte a saját kedvese. A férfi erős drog- és alkoholbefolyás alatt állt, amikor az eset történt, és órák múltán egyszer csak higgadni kezdett, majd bocsánatot kért az áldozattól. A rendőröket a szomszédok értesítették, akik felfigyeltek az incidensre.

Az eset során a kitörött implantátum okozta fájdalmon túl a nő zúzódásokat is elszenvedett. Lancasterrel szemben a 16 hónapnyi börtön mellett 5 évre szóló távoltartási végzést is elrendeltek.

Forrás: dailymail.co.uk


Longton - A 24 éves Georgina Adams az eset után nyilvánosság elé állt, és azóta más áldozatokat is arra buzdít, hogy ne titkolják el a szörnyűséget, amelyet átéltek.

 


Ausztrália - A repülőgép utasa ezt a bizarr vacsorát sohasem felejti el: az utas az ausztráliai Sydney és Brisbane közötti repülőjáraton utazott épp, amikor kihozták a különös vacsorafogást a stewardesek. A gőzgombóc még oké - de az ott mellette... Mintha egy hatalmas, fekete pénisz lenne...


Döbbenetes videó járja az internetet: az Egyesült Államokban egy férfi vezetést közben kapott agyvérzést, ráadásul úgy, hogy a gázpedálra tapadt a lába. Bár már defektet kapott és az autó szinte totálkárosra volt törve, csak hosszú kilométerek után tudott megállni, mikor elakadt a kereke az út szélén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!