Nagyvilág

2016.12.02. 14:35

A drágán vett kopasz macskáról kiderült, hogy csak leborotválták a szőrét

Kanada - A kegyetlen csalók kitépték a macskák bajuszát, a kiscicák testéről pedig a szőrt rendszerint szőrtelenítő krémmel és borotvával távolították el.

Kanada - A kegyetlen csalók kitépték a macskák bajuszát, a kiscicák testéről pedig a szőrt rendszerint szőrtelenítő krémmel és borotvával távolították el.

A kanadai Albertában több vásárlót megtévesztettek azzal, hogy szfinx macskának adtak el közönséges macskákat. Az állatok szőrét leborotválták, a tulajdonos pedig csak hetekkel később, amikor a macska szőre kezdett visszanőni vette észre, hogy valójában nem kopasz macskát vásárolt. A kegyetlen csalók kitépték a macskák bajuszát, a kiscicák testéről pedig a szőrt rendszerint szőrtelenítő krémmel és borotvával távolították el.

JoAnne Dyck az egyik vásárló azok közül, akit megtévesztettek, 700 dollárt fizetett az állatért. - Úgy nézett ki, mint egy szfinx, sovány volt, az arca pedig szögletes. Az állat viszont sokszor nyávogott. Azt gondoltam, hogy az anyja hiánya miatt, de valószínűleg a fájdalmai miatt, mert sebek jelentek meg a testén. Amikor elvittem az állatorvoshoz, megvizsgálta és mondta, hogy azokat a borotva okozta. A farkánál annyira elfertőződött a seb, hogy az orvosnak amputálnia kellett - fogalmazott. Szerencsére az állat rendbe jött, és boldogan él JoAnne-el.


Egészen különleges látvány, hogyan festenek a várandós állatok, ha megnézzük őket, mielőtt világra hozzák utódaikat.

 

 

Thaiföld - Az állat rögtön a víz felé vette az irányt, amikor látta, baj van.

 

 

A gondozók mindent megtesznek azért, hogy az állatnak kinőjenek a tüskéi, de egyelőre nincs eredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!