Nagyvilág

2016.09.21. 12:29

Lánya haját a bevásárlókocsihoz szorítva vásárolt egy kegyetlen apa

A kislány hiába könyörgött, hogy engedje el, a férfi nem törődött vele.

A kislány hiába könyörgött, hogy engedje el, a férfi nem törődött vele.A rendőrség nyomozást indított azzal az amerikai férfivel szemben, aki kegyetlen módon bánt gyermekével egy bevásárlóközpontban. A férfi ugyanis vásárlás közben lánya haját a bevásárlókocsihoz fogta és úgy mozgott a sorok között. Az apa annak ellenére folytatta a vásárlást, hogy a lány könyörgött neki, hogy hagyja ezt abba és a többi vásárló is kérte a férfit, hogy engedje el a gyermeket.

Erika Burch egy fényképet is készített az Ohióban lévő, Walmartban történt incidensről, amelyet feltöltött a Facebookra. - Könyörgött, hogy engedje el. Azt mondta, hogy megígéri, hogy nem csinálja többet, csak engedje el - írta a képhez. Hozzátette, miután elkészítette a fotót, mondta az apának, hogy engedje el a kislány haját, de az azt mondta neki, hogy törődjön a saját dolgával.



- Azt válaszoltam, hogy most ez a kislány az én dolgom és el kellene engednie a haját - mondta a nő. Megjegyezte, a rendőrség nem fordított különösebb figyelmet a képre, mert mind mondták, a gyermeken nem látható zúzódás és az apának jogában áll fegyelmeznie a gyermekét. Nem sokkal később viszont a clevelandi rendőrség a Facebookon keresztül tudatta, hogy nyomozást rendelt el az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!