Nagyvilág

2016.09.08. 16:14

Így jöttek össze a világ legjobban tetovált nyugdíjasai

Az idős pár hol máshol, mint egy tetováló szalonban ismerkedett meg.

Az idős pár hol máshol, mint egy tetováló szalonban ismerkedett meg.A 75 éves Charles ‘Chuck’ Helmke, és felesége, a 65 éves Charlotte Guttenberg testének 93,7 valamint 91,5 százaléka ki van tetoválva. Az amerikai házaspár 2006-ban ismerkedett meg egymással, méghozzá egy tetováló szalonban, utána pedig a parkolóban folytatódott a románc. - Azt mondtam magamnak. Chuck, tudod, hogy nem vagy már mai csirke, ilyen lehetőség pedig nem adódik gyakran, légy bátor és csináld. Odamentem hozzá, kivettem a kávét a kezéből és egy hatalmas, hollywoodi csókot adtam neki, ő pedig hazáig követett - emlékezett vissza a férfi a megismerkedésük körülményeire.

Chuck 1959-ben, az USA hadseregében, katonaként készítette az első tetoválását. 1960 és 2000 között nem csináltatott több tetkót, az utána következő években viszont a motívumok elkezdték beborítani a testét. Charlotte viszont a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült tetovált testével. 2015-es haláláig a yorkshire-i  Isobel Varley volt a legtöbb tetoválást viselő nyugdíjas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!