Nagyvilág

2016.05.03. 15:20

Vacsorázzon meztelenül egy brit étteremben!

A gyertyafénnyel megvilágított étteremben félmeztelen alkalmazottak szolgálják fel az ételt. 

A gyertyafénnyel megvilágított étteremben félmeztelen alkalmazottak szolgálják fel az ételt. Akar meztelenül vacsorázni Londonban? Akkor álljon sorba, ugyanis már több mint 32 ezren iratkoztak fel, hogy szeretnék kipróbálni a júniusban nyitó pop-up éttermet, a Bunyadit, amely a brit főváros első meztelen étterme. A 42 férfőhelyes étteremben öltözőket is elhelyeztek, a vendégek pedig köpenyt is kapnak.

- Az emberek szeretnek meztelenek lenni akár a strandon, akár a szaunában, viszont itt lehetőség van rá, hogy egy természetes közegben is megtehessék ezt - fogalmazott Seb Lyall, az étterem vezetője. A vendégek egyébként választhatnak majd, hogy olyan helyen akarnak vacsorázni, ahol rajtuk maradhat a ruha, esetleg olyan részlegen, ahol mindenki meztelen az ételeket pedig félmeztelen felszolgálók viszik ki a vendégeknek. A gyertyafénnyel megvilágított étteremben nem lehet majd fényképeket készíteni, ugyanis a készülékeket maguk mögött kell hagyniuk, amikor belépnek a helyiségbe.


Forrás: cnn.com


Lyall azt is elmondta, hogy olyannyira a természetességre törekednek, hogy sem a konyhában, sem pedig az étteremben nem lesz elektromos áram vagy gáztűzhely, az ételeket tűzön készítik és cserépedényben szolgálják fel a fából faragott asztalokhoz, amelyeket bambusszal választanak el egymástól.

(CNN)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!