Nagyvilág

2016.05.03. 12:29

A hullámvasúton ragadtak az utasok egy angliai vidámparkban

A vidámparkot nemrégiben nyitották újra, miután a térséget árvíz sújtotta.

A vidámparkot nemrégiben nyitották újra, miután a térséget árvíz sújtotta.

Közel harminc ember ragadt egy hullámvasúton, miután a játék elromlott az angliai Alton Towersnél. A segítségért kiabáló és sikítozó utasok az első kanyarban ragadtak. Ezután a személyzet egyik tagja igyekezett megnyugtatni a játékon ülőket, majd felkapaszkodott a hullámvasútra és elhárította a problémát. A vidámparkot ez év márciusában nyitották meg újra, miután a térséget árvíz sújtotta.

- Lélegzetvisszafojtva figyeltük, ahogy az emberek a hullámvasúton ragadtak és kiabáltak vagy sírtak, szörnyű volt. Úgy tudjuk, korábban ez a terület is víz alatt volt, ezért csodálkoztunk is, hogy a hullámvasút üzemel - emlékezett vissza Kate Smythe, aki a családjával volt a vidámparkban. A vidámpark a múlt hónapban nyitotta újra azt a hullámvasutat is, amely hónapokig nem üzemelt, miután tavaly súlyos baleset történt rajta. Akkor többen megsebesültek, két lány pedig a lábait is elvesztette a tragédia következményeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!