Nagyvilág

2016.04.11. 10:33

Már az okoskarkötő is hódít - ilyen tudással nem is csoda

Csúcstechnológia és stílusos design jellemzi a Huawei termékét.

Csúcstechnológia és stílusos design jellemzi a Huawei termékét.

A Huawei Technologies fogyasztói üzletága a londoni Battersea Evolutionben tartott rendezvényén bemutatta legújabb okos­kiegészítőjét, a TalkBand B3 okoskarkötőt. A hordozható Bluetooth headset eszköz karcsú és stílusos formában egyesíti a produktivitást és a kapcsolódást.

Korszerű, innovatív

Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezér­igazgatója elmondta: „A hordozható eszközök népszerűsége és terjedése felülmúlja az iparági várakozásokat. Az új TalkBand okoskarkötőnk, a B3 olyan páratlanul korszerű és innovatív funkciókat tartalmaz, amelyek messzemenően kielégítik a magas igényeket is.” A Huawei TalkBand B3 elkészítésénél olyan, prémium minőségű anyagokat használt a gyártó, mint a rozsdamentes acél és a 3D ívelt Gorilla Glass. A hordozható eszköz zökkenőmentes csatlakozást és kapcsolatot tesz lehetővé, e-mail és üzenet­funkciókat, mobiltelefon-szinkronizálást, és egészségügyi állapotfigyelést, Bluetooth 4.2 támogatással. A velejáró headset duálmikrofonja és aktív zajszűrő technológiája javítja a hívás minőségét, kiszűri a háttérzajokat és gazdagabb hangzást biztosít. A Huawei TalkBand B3-at három, Active, Classic és Elite stílusban kínálja a gyártó, hogy a felhasználók ki tudják választani a személyiségükhöz illő designt.

- www.kutyu.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!