Nagyvilág

2016.04.06. 14:47

Charlize Theron ismét együtt dolgozik Jason Reitman rendezővel

Los Angeles - Az Oscar-díjas Charlize Theron ismét együtt dolgozik Jason Reitman rendezővel és Diablo Cody forgatókönyvíróval egy anyaságról szóló produkcióban.

Los Angeles - Az Oscar-díjas Charlize Theron ismét együtt dolgozik Jason Reitman rendezővel és Diablo Cody forgatókönyvíróval egy anyaságról szóló produkcióban.

Theron, Reitman és Cody pár éve a Pszichoszingli című vígjátékot készítették együtt. Az új film címét még nem hozták nyilvánosságra, egyelőre csak annyit lehet tudni róla, hogy az anyaságról szól majd.

A Pszichoszingliben Theron alkoholista szellemírót alakított, aki válása után hazatér minnesotai szülővárosába, hogy erőt merítsen az újrakezdéshez. De a dolgok ahelyett, hogy lenyugodnának, csak egyre kaotikusabbak lesznek körülötte.

A kis költségvetésű produkció a ráfordítás dupláját érte el, több mint húszmillió dollárt keresett a jegypénztáraknál.

Reitman és Cody már csaknem egy évtizede dolgoznak közös filmeken: Juno című alkotásuk a legjobb eredeti forgatókönyv Oscar-díját kapta, Reitmant pedig a Junóért és később az Egek uráért is rendezői Oscarra jelölték - emlékeztetett a Variety.com.

Theron legutóbb George Miller Mad Max: A harag útja című akciófilmjében aratott sikert. Április 21-én kerül a magyar mozikba A Vadász és a Jégkirálynő című kalandfilmje.

Reitman kedden Twitter-üzenetben erősítette meg az új projekt hírét: közös fotót posztolt magáról Codyval.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!