Nagyvilág

2015.08.21. 13:29

A hét appja: kulcsmásolás mobiltelefonnal

Aki járt már úgy, hogy kizárta magát a lakásból és kisebb vagyont kellett kifizetnie, hogy kicseréltesse a zárat, s úgy kulcsokat csináltasson, az most örvendezhet, hiszen megérkezett az KeyMe.

Aki járt már úgy, hogy kizárta magát a lakásból és kisebb vagyont kellett kifizetnie, hogy kicseréltesse a zárat, s úgy kulcsokat csináltasson, az most örvendezhet, hiszen megérkezett az KeyMe. Csak annyit kell tennünk, hogy lefotózzuk a kulcsainkat, eltároljuk egy felhőben, s amikor legközelebb kizárjuk magunkat, akkor elővesszük és elmegyünk egy kulcsmásolóhoz. Nem, ő nem a kép alapján fogja nekünk elkészíteni a kulcsunkat, hanem az applikáció által generált kód alapján. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy az online kulcsunkat megosszuk a családunkkal, barátainkkal, ám arra figyelni kell, hogy a címünk lehetőleg sehol se szerepeljen a kulcs mellett, s, hogy még véletlen se adjunk lehetőséget arra, hogy illetéktelenek hozzáférjenek.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!