Nagyvilág

2015.06.03. 14:03

Nyugalom, még 20 évig spórolhat erre a csodajárgányra

A Fiat Chrysler és a Sony közösen mutatta be a SRT Tomahawk szuperautót, amit majd csak 2035-ben fognak értékesíteni. Az infláció (meg sok más) miatt fogalmunk sincs, hogy mennyibe fog kerülni, de jobb, ha már most elkezd spórolni.

A Fiat Chrysler és a Sony közösen mutatta be a SRT Tomahawk szuperautót, amit majd csak 2035-ben fognak értékesíteni. Az infláció (meg sok más) miatt fogalmunk sincs, hogy mennyibe fog kerülni, de jobb, ha már most elkezd spórolni. Az autóból három változat készül, a leggyengébb 1007, a legerősebb pedig 2590 lóerős lesz. A brutális változat végsebességét 650 km / órára tervezik, ami komoly úthálózati fejlesztés nélkül teljesen értelmetlen. A spórolás mellett kössön egy életbiztosítást is, szüksége lesz rá! A V10-es motorral szerelt autó annyira brutális lesz, hogy külön ruhát is adnak hozzá, ami úgy néz ki, mint amit egy futurisztikus vadászpilótáról rángattak le.

És hogy mi értelme van bejelenteni egy 20 év múlva megjelenő autót? Csak annyi (és itt jön képbe a Sony), hogy az SRT Tomahawk letölthető és kipróbálható a Grand Turismo 6 játékban.

Fotók:

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!