Nagyvilág

2013.01.01. 14:57

Mit fogadjon meg újévkor egy kütyü mániás?

Hiába múlt el éjfél, fogadalmakat tenni sosem késő. Összegyűjtöttünk most 8 nagyon hasznosat azoknak, akik naponta használják a PC-t, okostelefont vagy táblagépet.

Hiába múlt el éjfél, fogadalmakat tenni sosem késő. Összegyűjtöttünk most 8 nagyon hasznosat azoknak, akik naponta használják a PC-t, okostelefont vagy táblagépet. 1. Tisztítsa le a billentyűzetet: egy tipikus dolog, amit mindig csak halogatunk, pedig sok baci van rajta!

2. Digitalizálja a régi fotóit: vagy meddig szeretné még sérülékeny cipős dobozban a gyermekkori emlékeit?

3. Olvassa el az összes e-mailjét: fussa át, mi az, ami fontos. Ami nem érdekli, arról iratkozzon le, tegyen rendet!

4. Biztonsági beállítások elvégzése a Facebookon: ha eddig lusta volt, most ejtse meg, mert veszélybe kerülhetnek a személyes adatai!

5. Pucolja ki a digitális "én"-jét: elkezdett blogot írni, de két bejegyzés után abbamaradt? 20 közösségi oldalon regisztrált, de csak 1-2-t használ? Törölje ezeket!

6. Nem használt appok törlése a telefonról: csak a helyet foglalják fölöslegesen!

7. Kezdjen papírmentes életet: például ne papírra írja a bevásárlólistát, hanem az okostelefonba. Ezzel sokat segít a környezeten!

8. Irány a szabad! Bármennyire is imádjuk a kütyüket, ne feledje, az emberi kapcsolatoknál nincs értékesebb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!