Nagyvilág

2008.06.15. 13:31

Hermione Granger lesz a Chanel új arca

<p>3 millió fontos (azaz közel 1 milliárd forintos) szerződést kötött a Chanel céggel a Harry Potter filemkből ismert Emma Watson.</p>

A Mail on Sunday című brit vasárnapi lap értesülése szerint a Hermione Grangert alakító 18 éves brit szinésznő lesz az elkövetkező két évben a Coco Mademoiselle parfüm új arca.

Emma a 23 éves Keira Knightley-t váltja, akinek nyár végén jár le megbizatása a Chanel-lel. A Vágy és vezeklés-ből vagy a Karib-tenger kalózaiból ismert szinésznő a cég merész plakátjain meztelenül ülve szerepelt, a melleit egy keménykalap takarta csak el.

Watsonnak a Storm modellügynökséggel van szerződése és a reklámarc-ügyletet valószinűleg csak jövő hónapban hozzák hivatalosan is nyilvánoságra, így a hírt egyelőre a szinésznő sem erősítette meg.

A Chanel már hosszabb ideje, fokozatosan vezeti be Emmát a reklám világába, a legutóbbi Potter-film bemutatóján az ifjú hölgy már a cég ruháit hordta. Emma Watson Hermione szerepében eddig a varázslótanoncról szóló filmekért egyenként 2 millió fontot (közel 660 millió forintot) kapott.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!