Nagyvilág

2008.03.06. 06:19

Elvitte "egy körre" a kocsit, átutazta a kontinenst

<p>Letartóztattak egy férfit Ausztráliában, miután az autószalonból tesztvezetésre elvitt kocsival 6200 kilométeres utat tett meg - adta hírül az AFP csütörtökön. A tolvajt a kontinens másik oldalán fülelték le, miután egy benzinkútnál "elfelejtett" fizetni. <BR /></p>

A 30 éves férfi egy melbourne-i autószalonba sétált be, majd rövidesen kinézett magának egy 2008-as Honda Accordot. Húsz perces csevegés után az eladóval szépen kitöltötték a szükséges papírokat, majd beszállt a volánhoz, hogy egy tesztkörre induljanak. Az eladót azonban már nem várta meg, és a gázra lépett.

3700 kilométerrel arrébb, a kontinens északi oldalán, Tennant Creek városában került elő a férfi: egy rendőr tartóztatta fel, miután fizetés nélkül távozott egy benzinkútról. Az autószalon szerint a tesztkör végül 6200 kilométeresre sikeredett. "Ehhez több teljes napon át kellett folyamatosan vezetnie" - kesergett az eladó a melbourne-i Herald Sun újságnak.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!