PLANTILLA TRABAJO FREEPIK

Vaspapucsosok testközelből - Salakos nyílt nap Debrecenben

Vaspapucsosok testközelből - Salakos nyílt nap Debrecenben

22 órája | Debrecen - A IV. Téli Motoros Kiállítás és Vásár keretein belül salakmotoros közönségtalálkozót rendeznek szombaton 15 órától a debreceni Malomparkban.
Ez az igazi technikai kánaán: minden, ami motor

Ez az igazi technikai kánaán: minden, ami motor

05.02.2016 | Debrecen - Négy napon át várja a motorok szerelmeseit és az érdeklődőket a IV. Téli Motorkiállítás és Vásár a Malomparkban.

Tájékoztatót tett közzé a NAV az Uber-sofőröknek

21 órája | Budapest - Az adóhatóság részletes tájékoztatót tett közzé honlapján az Uber-sofőrök számára, amelyben felhívja a figyelmüket arra, hogy tevékenységük adóköteles, ismerteti, hogyan teljesíthetik kötelezettségeiket, továbbá, hogy a különféle adófajták közül melyik, hogyan érinti őket.

Március elejéig jelenthetik nem kötelező biztosításból származó követeléseiket az Astra Biztosító károsultjai

05.02.2016 | Budapest - A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) és a román biztosítási garanciaalap (FGA) megállapodott az Astra Biztosító magyar kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) károsultjainak kifizetéséről, amit a MABISZ teljesít, az egyéb károsultak az FGA honlapján elérhető magyar nyomtatványokat kitöltve adhatják be kárbejelentésüket a román garanciaalaphoz úgy, hogy az március 3-ig oda beérkezzen - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken az MTI-vel.

Feljelentéskiegészítést rendeltek el az Uber ügyében

04.02.2016 | Budapest - Feljelentéskiegészítést rendeltek el az Uberrel kapcsolatban költségvetési csalás miatt tett feljelentés ügyében - válaszolta a Fővárosi Főügyészség az MTI érdeklődésére csütörtökön.
A Jóbarátok egykori sztárja lesz a Top Gear egyik műsorvezetője

A Jóbarátok egykori sztárja lesz a Top Gear egyik műsorvezetője

05.02.2016 | London - Matt LeBlanc, a Jóbarátok egykori sztárja műsorvezető lesz a BBC Top Gear című népszerű autós magazinjában. A sorozat 39 éves történetében először választottak nem brit műsorvezetőt a stábba - adta hírül a BBC News csütörtökön.
Szavazzon a legszebb motoros lányokra!

Szavazzon a legszebb motoros lányokra!

05.02.2016 | Debrecen - Megtaláltuk a motoros hétvége legszebb virágszálait! Nyolc lány indul a szimpátiaszavazáson, de a dobogóra csak a három legszebb állhat fel. Botrányosan jó csajok a kattintás után!
Yamaha: nem lesz fal a bokszban!

Yamaha: nem lesz fal a bokszban!

04.02.2016 | A siker érdekében tisztelniük kell egymást, a versenytársaikat, a csapatot és a rajongókat is.

A fuvarozók egyesülete felmondta az alágazati kollektív szerződést

03.02.2016 | Budapest - Egyoldalúan felmondta a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) a Nemzetközi és Hivatásos Gépkocsivezetők Országos Szakszervezetével (NeHGOSZ) a közúti közlekedési alágazatban kötött, több munkáltatóra kiterjedő kollektív szerződést 2016. február 1-jével - közölte a szakszervezet szerdán az MTI-vel.

NGM: az Uber taxisok többsége adószám nélkül dolgozott

03.02.2016 | Budapest - Az Uber-taxisok ellenőrzésének tapasztalata azt mutatta, hogy a többség adószám nélkül végezte munkáját.
"Szenvedélyem az autóversenyzés, ahhoz pedig benzin kell, és kész"

"Szenvedélyem az autóversenyzés, ahhoz pedig benzin kell, és kész"

02.02.2016 | Debrecen - Helyieket kérdeztünk arról, hogy többet használják-e az autójukat, mióta olcsóbb az üzemanyag.
„Az olcsó benzin csak egy dolog”

„Az olcsó benzin csak egy dolog”

02.02.2016 | Debrecen - A fuvarozók és a pékek is hosszan tudják sorolni a lehetséges árcsökkentés ellenérveit.

A magyar Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. is átvenné a cseh úthasználati-díj rendszerének üzemeltetését

02.02.2016 | Prága - A magyar Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ajánlatot tett a cseh közlekedési minisztériumnak a cseh úthasználati díj rendszerének üzemeltetésére 2017-től - közölte a közszolgálati cseh hírtelevízió (CT24) a közlekedési minisztériumra hivatkozva.
Bádog Böske sokat evett

Bádog Böske sokat evett

02.02.2016 | Az üzemanyagár csökkenéssorozata holnap néhány forintos emelkedéssel szakad meg. Épp azon a napon, amikor a „Bádog Böske” tervezésében tevékenyen részt vevő Galamb József megszületett. Szabadfordításban így becézték a „Tin Lizzy”-nek hívott Ford T-modellt. Horváth Borbála írása.
Hétfőtől csak adószámmal rendelkező sofőr vezethet Uber-autót

Hétfőtől csak adószámmal rendelkező sofőr vezethet Uber-autót

01.02.2016 | Budapest - Hétfőtől csak az a sofőr dolgozhat az Ubernek, aki az adószámát és adatait feltöltötte a cég platformjára - közölte az Index online hírportál hétfőn.

Elindult a Nemzeti Közlekedési Hatóság térképes járműfenntartó-lekérdező alkalmazása

01.02.2016 | Budapest - Elindult a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) térképes járműfenntartó-lekérdező alkalmazása, amellyel a hivatalos engedéllyel rendelkező, megbízható járműjavítók elérhetőségeit lehet keresni egy csaknem 13 ezer adattal rendelkező adatbázisban.
Új csapat, új remények!

Új csapat, új remények!

02.02.2016 | Beszélgetés a 13 éves Nagy Benjámin, junior kategóriás gokart versenyzővel.
Emelkedik az üzemanyagok ára

Emelkedik az üzemanyagok ára

01.02.2016 | Budapest - Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Az olcsó benzinártól sokan vártak a csodát

01.02.2016 | Debrecen - Olvasóink nem értik, hogy a 300 forintos üzemanyag miért nem látszik meg az árcédulákon.
Már büntethetik azokat az autósokat, akik tavalyi matricával hajtanak fel az autópályára

Már büntethetik azokat az autósokat, akik tavalyi matricával hajtanak fel az autópályára

01.02.2016 | Budapest - Hétfő nulla órától már jó esélyük van az autósoknak arra, hogy megbüntetik őket, ha fizetős útszakaszokra tévednek anélkül, hogy megvették volna a 2016-ra érvényes új autópálya-matricájukat. A tavaly megváltott éves bérletek ugyanis idén január 31. éjfélig voltak érvényesek.

GKI: az üzemanyagár-változásnak nincs jelentős hatása az élelmiszerek árára

30.01.2016 | Budapest - Az üzemanyagár-változásnak nincs jelentős hatása az élelmiszerek árára, mivel annak alakulását teljesen más folyamatok, elsősorban a nem feldolgozott termékek áremelkedése befolyásolja, az összhatás pedig nem jelentős még komoly üzemanyagár-csökkenés esetén sem - derül ki a GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az MTI-hez szombaton eljuttatott elemzéséből.
Olvasói levél: A mentő helyét is elfoglalta

Olvasói levél: A mentő helyét is elfoglalta

29.01.2016 | Debrecen - Igazán felháborító eset miatt fordulok Önökhöz. Kivizsgálásról tartottam hazafelé január 27-én fél három körül a Klinikáról, amikor az egyik épület mellett a mentők számára fenntartott parkolóhelyen egy hatalmas Mercedes állt. Egyszerűen nem találtam szavakat! - írja olvasónk.
Az Év sportolója: itt a döntő!

Az Év sportolója: itt a döntő!

29.01.2016 | Debrecen - A hagyományokhoz hűen, a Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online ismét keresi az elmúlt év legjobb és legnépszerűbb hajdú-bihari sportolóit, szakvezetőjét és csapatát! Ezúttal is hat kategóriában voksolhatnak olvasóink a legjobbakra.
Közúti balesete történt? Íme a legfontosabb teendők

Közúti balesete történt? Íme a legfontosabb teendők

28.01.2016 | Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Télen a csúszós körülmények és a rossz időjárási viszonyok miatt jelentősen megnövekszik a közúti balesetek száma az utakon.
Vasárnap lejárnak a tavalyi megyei matricák

Vasárnap lejárnak a tavalyi megyei matricák

28.01.2016 | Budapest - Január 31. vasárnap éjfélig érvényesek a tavalyi megyei autópálya matricák és az országos éves jogosultságok, ezért aki idén is ezekkel az e-matrica típusokkal szeretné használni a díjköteles autópályákat és autóutakat, érdemes minél hamarabb megváltania az új, 2016-os jogosultságokat - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) csütörtöki közleményében.

Tasó László: 5 évre szóló útfelújítási programot állítanak össze

28.01.2016 | Budapest - Február végéig 5 évre szóló útfelújítási programot állítanak össze - mondta Tasó László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán.

Dízelbotrány - A VW a legnépszerűbb dízel márka Németországban

27.01.2016 | Wolfsburg - Dízelbotrány ide vagy oda, Németországban a VW volt is és marad is a legnépszerűbb dízel márka.

Dízelbotrány - Az Európai Bizottság szigorúbb szabályozást vezetne be az autógyártók ellenőrzésére

27.01.2016 | Brüsszel - Az autógyártókra vonatkozó szabályozás szigorítására tett javaslatot szerdán az Európai Bizottság annak biztosítására, hogy az érintett vállalatok maradéktalanul eleget tegyenek az uniós biztonsági, környezetvédelmi és gyártási követelményeknek, és ezáltal elejét lehessen venni a Volkswagen-csoport dízelbotrányához hasonló újabb incidenseknek.
Véget ért az elődöntő

Véget ért az elődöntő

27.01.2016 | Debrecen - Az elmúlt héten a Napló olvasói és a Haon látogatói a szurkolók által jelölt sportolókra, edzőkre és csapatokra szavazhattak. Minden kategóriából a legjobb 5-5 került be a döntőbe.
Bőven van munka a kátyúkkal, de szélmalomharc az egész

Bőven van munka a kátyúkkal, de szélmalomharc az egész

27.01.2016 | Debrecen - Annak ellenére igyekeznek a kátyúkat folyamatosan eltüntetni a városon átvezető főutakról, hogy a téli aszfaltozás bizonyos esetekben csak tíz napig tart ki. A szakember szerint az aszfaltszemek gyors „kipergését” a hirtelen változó időjárás és a nagy forgalom okozza. A veszélyes úthibákat – lehetőség szerint – az észleléstől számított egy napon belül orvosolják.
Videó: Száz év autótörténelem néhány percben

Videó: Száz év autótörténelem néhány percben

27.01.2016 | Három és fél percben mutatjuk be az elmúlt évszázad autócsodáit. Neked melyik a kedvenced? 
Letaglózó vezetési élményt nyújt az új Mini

Letaglózó vezetési élményt nyújt az új Mini

25.01.2016 | Nyíregyháza - Versenypályákra optimalizált motor- és futómű-technológia, egyedülálló dizájn és pazar felszereltség jellemzi a Mini John Cooper Works Cabriót – számol be a nóvumról az autosvilag.com.

A tűzoltóautókban veszélyes az euro 6-os motor

25.01.2016 | Budapest - A tűzoltóautóban - mentés közben, azaz álló helyzetben - túlmelegszik az euro 6-os motor kipufogó rendszere, amely tüzet okozhat, ezért a jövőben is elegendő ezekbe a járművekbe euro 4-es kibocsátású motorokat szerelni - a belügyminiszter erről szóló rendelettervezetét hétfőn hozták nyilvánosságra a kormány honlapján.
Továbbra is a Fordot szeretik a magyarok a legjobban

Továbbra is a Fordot szeretik a magyarok a legjobban

25.01.2016 | Nyíregyháza - Ötről a hatra jutott a Ford. Megőrizte a hegemóniáját a márka: az autógyártónak tavaly a piaci növekedés közel 13 százalékos emelkedési ütemét megközelítő mértékben sikerült növelnie magyarországi új autó értékesítéseit.

Tállai András: az Uber-sofőröknek is meg kell felelniük a magyar jogszabályoknak

25.01.2016 | Budapest - Az Uber-sofőröknek is meg kell felelniük a magyar jogszabályoknak, az utazásbiztonsági és az adózási szabályoknak - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Egy csepp retro: Amikor még a népkerti pályán zúztak a salakmotorosok

Egy csepp retro: Amikor még a népkerti pályán zúztak a salakmotorosok

23.01.2016 | Miskolc - Egy majd' harmincéves, kuriózumszámba menő videó került elő nemrégiben: salakmotor versenyt rendeztek a népkerti pályán 1987 májusában. Nem is gondolná mennyien választották a majális helyett a speedway-t abban az évben!

Megjelent az adóhatóság Uber-sofőrök számára készült tájékoztatója

23.01.2016 | Budapest - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken közzétette honlapján az Uber-sofőrök számára készített tájékoztatóját arról, az érintettek hogyan teljesíthetik adózási kötelezettségüket. Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára pénteken jelentette be, hogy az adóhatóság a tájékoztató megjelenése után zéró toleranciát alkalmaz az uberesekkel szemben.

Blokkolva

22.01.2016 | Valljuk be, azért a társadalom egy szűkebb rétegét érinti a taxiközlekedés még akkor is, ha az iparágban dolgozók minden köbükijét belevesszük. Pap Gyula jegyzete.
Tállai: péntektől zéró tolerancia a szabálytalanul működő uberesekkel szemben

Tállai: péntektől zéró tolerancia a szabálytalanul működő uberesekkel szemben

22.01.2016 | Budapest - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) péntektől zéró toleranciát alkalmaz az uberesekkel szemben - jelentette be Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

A GVH 15 millió forintra bírságolta az AAA Autót

22.01.2016 | Budapest - A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 15 millió forintra bírságolta az Autocentrum AAA Auto Kft.-t tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását - közölte a versenyhivatal pénteken az MTI-vel. Az AAA Auto közlése szerint nem kommentálhatja a határozatot, mivel a jogi folyamat még nem zárult le.

Dízelbotrány - Volkswagen: Európában nem kapnak kárpótlást a manipulált autók tulajdonosai

22.01.2016 | Brüsszel- A Volkswagen ugyan megerősítette, hogy az Egyesült Államokkal ellentétben Európában nem fizet kártérítést a csoport (VW) dízelbotrányában érintett autók tulajdonosainak, az Európai Bizottság és a cég azonban további egyeztetéseket folytat az ügyben.

Csökkent a gázolaj ára

22.01.2016 | Budapest - Csökkentette bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változott.
Taxistüntetés - Befejeződött a taxisok demonstrációja Budapest belvárosában

Taxistüntetés - Befejeződött a taxisok demonstrációja Budapest belvárosában

21.01.2016 | Budapest - Befejeződött a taxisok demonstrációja csütörtök délután két órakor Budapest belvárosában. Az Uber ellen tiltakozó személyszállítók elhagyták a Bajcsy-Zsilinszky út, a József Attila utca és az Andrássy út kereszteződését, így megszűnt a forgalmi sávok blokádja.

Dízelbotrány - Vizsgálóbizottságot állított fel az unió a dízelbotrány kivizsgálásra

21.01.2016 | Brüsszel/Strasbourg - A dízelbotránynak nevezett ügyben vizsgálóbizottságot állított fel strasbourgi plenáris ülésén az Európai Parlament a károsanyag-kibocsátás mérési tesztekkel kapcsolatban az esetleges uniós jogsértések és a hivatali visszásságok kivizsgálására - jelentette be az uniós parlament csütörtökön. A bizottság tagjának választották Szanyi Tibor szocialista EP-képviselőt.

Taxistüntetés - NFM: a taxisok megígérték, hogy befejezik a demonstrációt

21.01.2016 | Budapest - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tárgyalt a Budapesten tüntető taxisok képviselőivel, akik megígérték, hogy csütörtökön befejezik a forgalomkorlátozással járó demonstrációt.
Előző
123456  
 

Betti, a nap szépe

Betti 22 éves miskolci lány.
tovább »hirdetés