Halálos baleset Nádudvarnál: befejezték a nyomozást

Akt.:
Halálos baleset Kaba és Nádudvar között
Halálos baleset Kaba és Nádudvar között - © Fotó: Matey István
Debrecen – Vádemelési javaslattal ért véget a 3407-es úton történt baleset körülményeinek vizsgálata.

A megyei főkapitányság halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott egy nádudvari férfival szemben.

A 38 éves férfi október 13-án az esti órákban haladt egy Forddal a 3407-es úton Kaba felől Nádudvar irányába, amikor elütött egy vele azonos irányba haladó benzinmotoros kerékpárost. A balesetben a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök megszondáztatták a sofőrt, és mivel az pozitív eredményt mutatott, a nádudvari lakost előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából.

A nyomozók M. Kálmánt gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet október 16-án a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szakértő bevonásával folytatott vizsgálatot befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal december 13-án továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nádudvar - Egy 38 éves nádudvari férfi ellen folytat nyomozást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság. Mint arról korábban beszámoltunk október 13-án 20 óra 30 perc körül a 3407-es számú úton Nádudvar és Kaba között egy személygépkocsi 38 éves vezetője elütött egy vele azonos irányba haladó kerékpár...

Hajdú-Bihar - Személygépkocsi és kerékpár karambolozott a Nádudvar és Kaba közötti úton. Az ütközés következtében a kerékpáros a helyszínen életét vesztette. A személyautóban nem sérült meg senki. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták - olvasható a megyei katasztrófavédel...Nádudvar.
HAON.HU


hirdetés