Nádudvar hírei

2017.06.14. 10:55

A nádudvari Örvendi Cintia lehet Magyarország Szépe

Sárvár - Hatalmas, kifejező őzikeszemei, karcsú testalkata semmi kétséget nem hagy: a legszebbek közt a helye.

Sárvár - Hatalmas, kifejező őzikeszemei, karcsú testalkata semmi kétséget nem hagy: a legszebbek közt a helye.

Egész napos kirándulások, hajózás a Fertő tónál, városnézés Sopronban, finom cukormentes csokoládék kóstolása, látogatás az Eszterházy kastélynál, sminkelés, ruhapróba, edzés, pihenés..., no és készülődés. A nagy napra: a június 18-ai, vasárnap esti Magyarország Szépe választásra. Nos így telnek a legszebb, a top 16-ba került lányok mindennapjai a sárvári Spirit Hotelben, ráadásul ez az izgalom nekünk sem tét nélküli, ugyanis köztük van a nádudvari származású Örvendi Cintia (9-es sorszámmal), akit a Magyarország Szépe weboldalán támogathatunk is, minden órában akár!

Cintia nádudvari származású debreceni közgazdászlány, aki már a Budapesti Corvinus Egyetem mesterképzését is elvégezte, emellett számos szépségversenyen szerepelt eredményesen. Külföldön is dolgozott már modellként, de fővárosi divatbemutatókra és fotózásokra is szívesen hívják, például Náray Tamás ruháit is viselhette már. Nádudvaron is edzősködik a szülei által vezetett aerobik klubban, illetve egy éve esküvőszervezőként dolgozik. Hatalmas, kifejező őzikeszemei, karcsú testalkata semmi kétséget nem hagy: a legszebbek közt a helye. Nagyon sok kérdésünk volt hozzá...

Hogy érzed magad a felkészülésen, milyen a közeg, hogyan telnek a napok?

Örvendi Cintia: Jól érzem magam, kellemes a hangulat, én két lánnyal vagyok egy szobában, kedvesek, összebarátkoztunk. Igen változatosak a napjaink, sok kihívás elé állítanak minket. Több alversenyen is részt vettünk, amelyeken sajnos nem sikerült diadalmaskodnom (de úgy érzem, hogy kihoztam magamból a maximumot), emiatt is külön örültem, hogy több visszajelzést is kaptam a szerepléseim miatt. Volt Miss BeautyFace, Miss Sport, Miss Talent és Miss Charity alverseny; a sporton szó szerint megszenvedtünk, mert szöges drót alatt kellett kúsznunk, és magas akadályokon átmászni. Ezen kisebb baleset ért, mert a hátamra estem, de nem hagytam, hogy emiatt pontlevonást érdemeljek, újra nekifutottam - bízom benne ezt is értékelte a zsűri.

A Miss Talentre Kurucz Sándor koreográfus készített fel kortárs táncra. Erre a produkcióra, azaz a Miss Talentre az egyedülálló ruhámat Adorján Ramóna tervezte és valósította meg számomra. Ezúton is szeretném megköszönni a segítségüket és munkájukat. A legnagyobb bánatom az, hogy a Miss Charityt nem én nyertem. Ez egy előzetes feladat volt, kisvideót készítettünk egy jótékonysági akcióról. Én a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére szerveztem egy eseményt sztárfellépőkkel, divatbemutatóval, amelyen mindenki adakozás alapján vett részt. 630 ezer forint gyűlt össze, amiből az alapítványnak speciális kiságyat és hintaágyat veszünk.

Milyen előkészületeket igényelt a sárvári tábor?

Örvendi Cintia: Először is támogatókat kerestem, akik ellátnak a megfelelő ruhadarabokkal, amit viselhetek, mert csak egy alap csomagot kaptunk sportruhával és promóciós viselettel. Felkerestem Hajas Lászlót, aki elkészítette a frizurám, és tippeket adott a tábori hajviseletemre.

Ugyanígy sminkessel is konzultáltam, de fogfehérítésen is részt vettem. Az egyik nehézség itt az, hogy saját magunk gondoskodunk a hajunkról és a sminkünkről. Reggel 6-kor kelek, hogy mindennel elkészüljek, a legjobb formámat hozzam, hiszen mindenféle programra, fotózásra, élő adásra késznek kell lennünk. Késő estig fenn vagyok, hogy átgondoljam a másnapi megjelenésemet, a teendőimet.

Milyen a többi lány, van-e köztetek esélylatolgatás, milyen típusú csajok vannak a mezőnyben?

Örvendi Cintia: Azt látom, hogy igazán természetes lányok vannak versenyben, jó a hangulat. Persze, tippelgetünk, hogy ki lehet a győztes, de én bízom abban, hogy az első 3-ban benne leszek. Vannak köztünk formásabbak; sportosabbak is, mint én, aki mindig vékony típus voltam, szinte kockahassal, hiszen több mint egy évtizede aerobikozom.

Mi inspirál, mi ad erőt neked ezen a versenyen?

Örvendi Cintia: Számomra az az üzenete ennek a versenynek, hogy ha külsőleg el tudjuk magunkat fogadni, s ezt elhitetjük a nézőkkel, akkor ez a kisugárzás akár a koronához is eljuttathat. Én elfogadtam magam, s mivel immár 6 éve modellkedek, egy kihívásnak és próbatételnek gondoltam, hogy elinduljak, hogy kipróbáljam magam. Tudtam, hogy nem lesz könnyű!

Lelkileg is nagyon megterhelő a nap minden percében topon lenni, mégis önmagad maradni.

Önbizalmat adott volna, ha valamelyik alversenyen megerősítést kapok, de így sem csüggedek, hiszen kaptam visszajelzéseket és izgatottan várom a vasárnap estét. Már csak pár nap maradt az élő show-ig, bízom magamban és várom a szavazataitokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!