Multimédia

2017.11.22. 09:25

Dell Inspiron laptop karácsonyra mindenkinek

<strong>Régóta törtem a fejem, hogy mivel lephetném meg a családomat karácsonyra és sok elvetett ötlet után a Dell Inspiron laptop család mellett döntöttem. Talán kicsit elrugaszkodottan hangzik, hogy az egész család notebookot kapjon a fa alá, de az otthon lévő ezer éves asztali gépünk már csak a port fogja, a gyerekek pedig az egyetlen normális laptopot teljesen lestrapálták és állandó vita folyik arról kinél legyen.</strong>

Régóta törtem a fejem, hogy mivel lephetném meg a családomat karácsonyra és sok elvetett ötlet után a Dell Inspiron laptop család mellett döntöttem. Talán kicsit elrugaszkodottan hangzik, hogy az egész család notebookot kapjon a fa alá, de az otthon lévő ezer éves asztali gépünk már csak a port fogja, a gyerekek pedig az egyetlen normális laptopot teljesen lestrapálták és állandó vita folyik arról kinél legyen.

Nekik is szükségük van az iskola, a tanulás és a kikapcsolódás miatt is végre egy-egy normális gépre és úgy érzem, mi is megérdemlünk végre egy új eszközt a feleségemmel.

Sokféle laptop típust nézegettem meg az utóbbi időben mire a Dell Inspiron laptop család mellett tettem le a voksomat. Szerettem volna egy könnyű, hordozható és egyéniséget kifejező laptopot mindenkinek, ami tartós akkumulátor idővel támogatja a tanulást, a munkát vagy éppen a kikapcsolódást.

Az egyedi igényeket is mérlegeltem, hogy kinek mire is kellene pontosan a készülék és azon is morfondíroztam, hogy vajon feleségemmel elég-e egy közös laptop vagy vegyünk egy-egy külön notebookot. A számtalan márka és típus közül végül a Dell Inspiron sorozata nyerte el leginkább a tetszésemet. Azt hiszem ezzel örömet fogok tudni okozni az egész családnak!

Dell Inspiron 3567 a gyerekeknek

Az idősebb fiam most kezdte az egyetemi éveket, műszaki informatikus. A régi laptopunk is általában nála van. Fiatalabb fiam pedig jövőre kezdi a középiskolát, amihez szeretném, ha már neki is lenne egy saját notebookja. Ő is műszaki beállítottságú és építéstechnikus szeretne lenni. Ehhez nem ártana egy jó laptop, amin majd a tervrajzokat és szükséges dokumentációkat tudja elkészíteni. Mivel nem akartam különbséget tenni a gyerekek között és azt sem akarnám, hogy rivalizáljanak, ezért úgy döntöttem, egy olyan Dell laptopot fognak kapni ami mindkettejük igényeit kielégíti.

A legideálisabb gép, amit számukra találtam az a Dell Inspiron 3567 Q3_241032 laptop amely, a Dell Inspiron 15 3000 sorozat tagja.

A célom, hogy 200.000 Forint vagy alatti gépet tudjak nekik vásárolni, amit még sok éven át tudnak használni. A FULL HD felbontású, 15,6”-es matt LED kijelzős készülékek Intel Core i5-ös processzorral vannak felszerelve, melyek 2.5 Ghz-en pörögnek. A laptopban 8 GB DDR4-es memória támogatja az erős processzort és egy nagy, 1 TB-os merevlemez ad helyet az iskolai munkáknak, programoknak, valamint a filmeknek, képeknek és zenéknek. A notebookban dedigált, saját 2GB memóriával rendelkező ATI Radeon R5 M430-as videokártya is található, így akár játszani is tudnak rajta ha azt szeretnének.

Dell Inspiron 5558 a szülőknek

Gondolkodtam, hogy mi is kapjunk egy-egy gépet a párommal, de végül úgy döntöttem, hogy elég kettőnknek egy notebook is. Mi már úgysem használjuk olyan sűrűn. Néha kicsit internetezünk és ennyi. Arra pedig elég egy gyengébb gép is mint a fiúké. Ezért választottam a Dell Inspiron 5558 -at. Ebben egy Intel Core i3-as processzor van, 4 GB memóriával és integrált Intel HD 5500-as videokártyával. Mindent tud, amire nekünk szükségünk van!

A nagyobb kiadást idén valószínűleg most nem készpénzből, hanem egy alap összeget kiegészítve, kedvező online hitelből fogjuk finanszírozni. Jelenleg ugyanis 10% alatt már elérhető egy hiteltermék, amely nagyon megtetszett nekünk és mindössze a vásárlás végösszegének, csupán 20%-át kell önrészként biztosítanunk. Úgy érzem, ezzel a karácsonyi ajándékkal most nem csak nagyszerű meglepetést fognak kapni a gyerekek, de meg is alapozzuk a jövőjüket, így nagyszerű befektetést is lesz a részünkről.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!