Multimédia

2013.02.27. 16:47

A frissítéssel elbukjuk a könyveinket

Az Amazon iOS Kindle applikációját még maga a kiadó sem javasolja letölteni, ugyanis egy bugnak köszönhetően a teljes könyvtárunkat búcsút inthetünk.

Az Amazon iOS Kindle applikációját még maga a kiadó sem javasolja letölteni, ugyanis egy bugnak köszönhetően a teljes könyvtárunkat búcsút inthetünk. Kedden jött ki a frissítés és a felhasználók jelezték, hogy néhányuknál eltűnt a teljes gyűjtemény. A cloud szolgáltatásnak hála könnyen visszanyerhető az elveszett tartalom, de némi bosszúságot azért okozhat, ugyanis a regisztrációt is törli, újat kell létrehozni. Az új felhasználónevet és jelszót pedig nem igazán tolerálják a felhasználók. Mellesleg a nagy könyvtárral rendelkezőknél eltarthat egy kis ideig mire újra lehívják a könyveiket a felhőből.

A problémát már javították, most már csak Apple-ön múlik, hogy minél hamarabb kikerüljön a Store-ba. Addig is mindenkit arra kér az Amazon, hogy ne frissítse az applikációt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!