Multimédia

2012.11.12. 08:56

Vigyázat: az új Angry Birds függőséget okoz!

Múlt hónapban jelentette be a Rovio, hogy összeálltak a Lucasfilmmel. Így elkészült az Angry Birds Star Wars kiadás. Mindkét téma rajongói rákattantak a játékra, de lehet, hogy túlságosan is!

Múlt hónapban jelentette be a Rovio, hogy összeálltak a Lucasfilmmel. Így elkészült az Angry Birds Star Wars kiadás. Mindkét téma rajongói rákattantak a játékra, de lehet, hogy túlságosan is!Nagy kihívást jelent a végigjátszás és az első néhány perc biztosan sok nevetést is eredményez, főleg, amikor Chewbacca-t látjuk egy nagy szőrös madárként. Alapjaiban azonban semmit sem változott a játékmenet. Építményeket kell rombolnunk és ellenséget ölnünk úgy, hogy csúzlival lövöldözzük ki a rendelkezésre álló lényeket.

A Star Wars kiadás annyiban mégis más, hogy az egyes madarak a filmből már jól ismert képességek valamelyikét hordozzák. Például a piros madár (Luke Skywalker) egy fénykarddal tud suhintani, ezzel több rombolást okozva az ellenségnek. Obi-Wan Kenobi madárváltozata pedig az erőt használja ugyanerre.

A pályák között néha felbukkan egy-egy filmjelenet is. Valamint a zenék és hangeffektek is mind a klasszikus sorozatból származnak. Bár a játék elérhető mobilra, táblagépre és PC-re is, a legjobban mégis nagy képernyőn élvezhető. Akinek tetszettek az eddigi Angry Birds játékok és még mellette Star Wars rajongó is, annak kötelező beszereznie. A legdrágább változat is mindössze 2,99 dollárba kerül. Ennyit mindenképp megér!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!